Obavijesti

Promo sadržaj

Objava pobjednika natječaja „Korak bliže prirodi“

Objava pobjednika natječaja „Korak bliže prirodi“

Natječaj ''Korak bliže prirodi'' priredio je Studenac u trajanju od 24. listopada do 20. studenoga, u obliku igre prikupljanja virtualnog smeća.

Natjecatelji su u poticajnoj igri, na posebnom micrositeu korakblizeprirodi.24sata.hr, mogli odabrati svoj lik, Ornelu, Helgu i Robija, iz originalne eko ekipe Studenca te uhvatiti virtualnu plastiku, staklo i papire kako bi spriječili onečišćenje Jadranskog mora. Najbržih 10 osvojilo je poklon-bon od 100 kuna za kupnju u trgovinama Studenca, vodećeg maloprodajnog lanca na Jadranu.

Pobjednici natječaja Korak bliže prirodi:

  • Franciska Erkapić
  • Marija Jendrić
  • Melani Labaš
  • Ante Toni Vujević
  • Arnel Čajić
  • Petra Novosel
  • Petra Radović
  • Matej Mrvac
  • Ivanka Matoković
  • Tomislav Strelec

„Korak bliže prirodi“, čija je ekstenzija i microsite, dio je društvene odgovornosti Studenca osmišljen kako bi kompanija doprinijela očuvanju prirode. Naime, društveno odgovorno poslovanje jedan je od temelja poslovne strategije kompanije, a izbor Studenca u ovom je slučaju upravo briga o moru i priobalju jer njima pripadaju lokacijski i duhom. Usto, očuvanje mora i morskog života jedan je od ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih naroda, a to je bila i nit vodilja u osmišljavanju projekta i smjera strateškog djelovanja.

Za edukativan i interaktivan sadržaj vezan uz podizanje svijesti o važnosti očuvanja mora posjetite korakblizeprirodi.24sata.hr, a više o tome kako je protekla prva akcija čišćenja u sklopu samog projekta doznajte na linku.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.