Obavijesti

Promo sadržaj

Od danas u kinima možete pogledati "Čuvaj me s leđa 2"

Od danas u kinima možete pogledati "Čuvaj me s leđa 2"
4

Akcijska komedija Čuvaj me s leđa iz 2017. godine dobiva nastavak – slavnom plaćenom ubojici Samuelu L. Jacksonu i tjelohranitelju Ryan Reynolds u nastavku se pridružuje i žena plaćenog ubojice Salma Hayek koja ih pokušava ujediniti

Kao i kod prvog nastavka režiju potpisuje Patric Hughes, scenarij Tom O'Connor i Brandon Murphy a glavnim glumcima pridružuje se Morgan Freeman, Antonio Banderas, Tom Hopper, i Frank Grillo.

Najveći dio filma je sniman u Rijeci, Rovinju, Karlovcu, Zagrebu, Jastrebarskom, Pisarovini, Motovunu, Buju, Vodnjanu, Limskom kanalu, te otoku Biševo. Cjelokupno snimanje filma u Hrvatskoj trajalo je 49 dana. Hrvatske lokacije „glume“ Italiju, mediteransko podneblje, ali i Hrvatsku jer se jedan dio radnje filma odvija u Hrvatskoj. Na produkciji filma radilo je više od 489 hrvatskih filmskih djelatnika te je bilo angažirano više od 621 statista.

Tako se tih dana, u Zagrebu u samom centru grada, moglo sresti najpoznatije hollywoodske glumce u spektakularnim akcijskim scenama koje su snimane u Medulićevoj ulici nadomak Mimare pred očima oduševljenih učenika Prve ekonomske škole koji su mogli gledati glumce u akciji. Između ostalog snimalo se i na krovu javne garaže iza hotela Panorama te na potezu Muzej Mimara – Ulica Izidora Kršnjavog do Savske ceste. Prije dolaska u Zagreb glumačka ekipa slobodno vrijeme je provodila istražujući ljepote Istre.

 Glumački trojac kojeg smo već gledali u akcijskom trileru The Hitman’s Bodyguard, ponovo ćemo gledati na velikim platnima u lipnju.

Drugi dio akcijske komedije nastavlja se četiri godine nakon događaja iz prvog dijela. Nakon što su najbolje plaćeni ubojica Darius Kincaid (Samuel L. Jackson) i tjelohranitelj Michael Bryce (Ryan Reynolds), koji su najveći protivnici, morali surađivati, tjelohranitelj sada mora napraviti prisilnu pauzu zbog stresa i noćnih mora. Kad se napokon navikne na ideju da više neće biti tjelohranitelj i koristi oružje, prije atentata ga spašava supruga ubojice Sonia Kincaid (Salma Hayek) koja ga je tražila kako bi spasio njezina supruga. Budući da Bryceu nije dopušteno koristiti vatreno oružje ili bilo koje drugo oružje, morat će spasiti Dariusa svojom duhovitošću i inteligencijom.

U kinima od 17.06.2021.

GLUMCI: Ryan Reynolds, Samuel L. Jackson, Salma Hayek, Morgan Freeman, Antonio Banderas, Tom Hopper, Frank Grillo, Richard E. Grant

REŽIJA: Patrick Hughes

SCENARIJ: Brandon Murphy i Phillip Murphy

PRODUCENTI: Christa Campbell, Lati Grobman, Matthew O'Toole

IZVRŠNI PRODUCENTI: Boaz Davidson, Jeffrey Greenstein, Avi Lerner, Heidi Jo Markel

ŽANR: akcijska komedija

DISTRIBUCIJA: Editus d.o.o.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!
Plodine otvorene u Donjem Miholjcu
PROMO

Plodine otvorene u Donjem Miholjcu

Plodine i u 2024. nastavljaju snažnu ekspanziju maloprodajne mreže trgovina. Godinu nastavljaju otvorenjem još jednog supermarketa, ovoga puta u Donjem Miholjcu. Ovim otvorenjem Plodine broje 132 supermarketa diljem Hrvatske.