Obavijesti

Promo sadržaj

Odabrani inovativni projekti za djecu i mlade

Odabrani inovativni projekti za djecu i mlade
1

Između čak 620 projekata prijavljenih na natječaj za donacije „Radost života“ odabrano je 12 projekata koje će UNIQA financijski podržati u 2019. godini

S prijaviteljima odabranih projekata potpisat će se ugovori o donaciji. Pozitivan razvoj mladih, poboljšavanje prehrambenih navika djece i promicanje redovite tjelesne aktivnosti, medijska pismenost i učeničko poduzetništvo glavne su teme kojima se bave projekti odabrani na ovogodišnjem natječaju.

Edukacijsko-rehabilitacijski fakultet uz potporu UNIQE provest će istraživanje „Pozitivan razvoj adolescenata u Hrvatskoj“ kojim će se ispitati pokazatelji pozitivnog razvoja i rizična ponašanja na uzorku adolescenata iz većih hrvatskih gradova: Splita, Varaždina, Osijeka i Pule. 

Kroz projekt edukacije o važnosti zdravih životnih navika PETICA-igrom do zdravlja nastoji se prevenirati pretilost te smanjiti rizik od razvoja kroničnih nezaraznih bolesti kroz naglašavanje važnosti pravilne prehrane, poboljšavanje prehrambenih navika i promicanje redovite tjelesne aktivnosti u svakodnevnici. Društvo za medijsku i komunikacijsku kulturu uz potporu UNIQE održat će radionice o medijskoj pismenosti u osnovnim školama u deset hrvatskih županija. Popis svih projekata može se pročitati na stranici Radost života.

Na ovogodišnji natječaj s projektima za djecu i mlade mogle su se prijaviti osnovne i srednje škole te udruge i ustanove. Uz inovativnost i kvalitetu, projekti su vrednovani i po tome mogu li se primijeniti i u drugim ustanovama izvan matične te po koristi koju će korisnici i društvo imati od provedbe. 

U prethodne dvije godine kroz program Radost života UNIQA je podržala 50-ak projekata te će zajedno s projektima koje će podržati ove godine donirati više od milijun kuna.  

Društveno odgovorno poslovanje integrirano je u sve poslovne procese UNIQA osiguranja. Uz odgovornost za odnos s više od 415 tisuća klijenata i 600-tinjak zaposlenika, UNIQA je, prije svega, prijatelj zajednice u kojoj posluje i time se ponosi. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu