Obavijesti

Promo sadržaj

Odlične vijesti iz Kauflanda - ponovno povisuju plaće zaposlenika

Odlične vijesti iz Kauflanda - ponovno povisuju plaće zaposlenika

Samo šest mjeseci nakon zadnjeg povećanja plaća u srpnju 2022. ovaj trgovački lanac najavljuje kako ponovno povisuje plaće i primanja svojih zaposlenika i potvrđuje da su mu oni na prvom mjestu

Iz Kauflanda najavljuju da će početkom poslovne godine odnosno s 1.3.2023. ponovno povisiti plaće i primanja svih svojih zaposlenika, što je već treći put u razdoblju od jedne godine. Bruto plaće i primanja svih zaposlenika od ožujka ove godine porast će u prosjeku za više od 8 %. Iznosi dodataka za rad blagdanom, noću i praznikom također će biti uvećani u prosjeku za 5 %.

Kaufland svim svojim zaposlenicima isplaćuje božićnicu u iznosu od 332 eura, uskrsnicu u iznosu od 66 eura te se dva puta godišnje zaposlenicima isplaćuje i neto nagrada za radne rezultate u prosječnom iznosu po 330 eura. U 2023. godini Kaufland za sve zaposlenike na nerukovodećim radnim mjestima uvodi i regres u iznosu od 100 eura neto, a ponovno su osigurane i stimulacije za zaposlenike poslovnica i logistike koje će biti isplaćene tijekom ljetne sezone. Za rukovoditeljska radna mjesta povećavat će se primanja kroz novi mjesečni dodatak i druge benefite.

Treće povećanje plaća u jednoj godini

Kaufland je i prošle godine u dva navrata svojim zaposlenicima na nerukovodećim radnim mjestima povećao plaće, a kako bi zaposlenicima i dalje pružili što veću podršku u ovim izazovnim vremenima, Uprava ovog trgovačkog lanca donijela je odluku o trećem povećanju plaća.

U ovim izazovnim vremenima kao odgovoran poslodavac želimo našim zaposlenicima pokazati koliko njihov rad cijenimo, stoga smo odlučili ponovno, treći put u samo jednoj godini, povisiti plaće i primanja naših zaposlenika, i to u prosjeku za više od 8 %“, izjavio je Patrick Rudat, predsjednik Uprave Kauflanda u Hrvatskoj.

O organizacijskoj klimi unutar našeg poduzeća i kulturi koju njegujemo u svim poslovnim područjima naše kompanije najviše govore iskustva naših zaposlenika koje smatramo ambasadorima našeg brenda i od kojih redovito dobivamo pozitivne povratne informacije o zadovoljstvu na radnom mjestu. Osim toga, s ponosom možemo reći da smo prema istraživanju koje provodi portal MojPosao već drugu godinu za redom na 7. mjestu najpoželjnijih poslodavaca, nositelji smo i prestižnog međunarodnog certifikata Top Employer za Hrvatsku, ali i Europu te nacionalnog certifikata CEP - Poslodavac Partner. U prošloj smo godini uz certifikat CEP postali i nositelji dodatnog certifikata pod nazivom Beyond & Above koji nam je uručen za izvrsno upravljanje ljudskim resursima u kategorijama „Innovation“ i „Future“, pojasnila je Dunja Firšt, direktorica Sektora ljudskih resursa

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj