Obavijesti

Promo sadržaj

Online studij sve popularniji među zaposlenima. DOBA Fakultet ga već 8 godina nudi

Online studij sve popularniji među zaposlenima. DOBA Fakultet ga već 8 godina nudi
1

Na DOBA Fakultetu, vodećem međunarodnom online fakultetu iz Slovenije, u ovoj godini više od 1500 online studenata neometano studira, od toga čak 497 na hrvatskom jeziku.

Zanimanje za studij je među zaposlenima i ove godine veliko, naime online studij je siguran te prije svega osiguran studij u 2020. godini.

Direktorica fakulteta Jasna Dominko Baloh kaže kako na DOBI, sada više nego ikada prije, razmišljaju o tome kako će izgledati svijet u budućnosti te kakvo će nam znanje biti potrebno da bismo u njemu bili uspješni. Zbog toga studijske programe stalno aktualiziraju i osuvremenjuju, naime žele da studenti kroz projektni rad i kroz rješavanje konkretnih poslovnih izazova steknu pravo znanje, koje će im omogućivati karijerni i osobni razvoj. Diplomanti i magistri DOBA Fakulteta veoma su uspješni, naime čak 64 % njih odmah nakon diplome doživi pozitivnu promjenu – napreduju, promijene karijeru … I u ovoj su godini na DOBA Fakultetu ponudili pogodnosti prilikom plaćanja za nove studente u obliku popusta i obročnog plaćanja s fiksnim obrocima za cjelokupan studij.

A po čemu je online studij na DOBI poseban?

Online studij na DOBA Fakultetu studentima nudi mnogo više nego samo snimke predavanja i suhoparne zadatke poslane putem maila. Strukturirano i STABILNO okruženje, usmjeravanje studenata od strane profesora, motiviranje online mentora i njihova iznimna ODAZIVOST, POVRATNE INFORMACIJE na svaki izvršeni zadatak, u detalj dovršeno provjeravanje i OCJENJIVANJE... samo je nekoliko karakteristika njihovog modela online studija. Jedna od važnijih prednosti je i povezanost teorije i prakse, naime čak je 70 % studija namijenjenog rješavanju konkretnih poslovnih izazova i radu na projektima. Posjetite njihovu web stranicu, gdje ćete upoznati odvijanje online studija te zavirite u nastavno okruženje Blackboard.

Njihovi studenti su veoma zadovoljni sa studijem. O tome što misle o online studiju kazali su: »Za zaposlene je online studij na DOBA Fakultetu najoptimalnija i najučinkovitija metoda za dosezanje osobnih ciljeva, osobnog razvoja i karijernog uspjeha.«, kazao je Marko Perak koji je zaposlen kao referent u prodaji. Maja Kovačević je pak istaknula fleksibilnost »Moram priznati da sam s načinom studija iznimno zadovoljna. Ne samo s načinom rada, već i s profesorima, s mentorima, s osobnom podrškom. Istina, takvu fleksibilnost i ostalu podršku u početku studija uopće nisam očekivala.« Njihova studentica Natalia Božić studira iz Kine, te je kazala: »Zbog želje za višom naobrazbom i zbog boravka u Šangaju, odlučila sam se za online studij na DOBA Fakultetu. Dobin online studij mi svojim iznimnim profesionalizmom i fleksibilnošću, uz stalan posao i prekooceansku udaljenost, omogućuje neometano i uspješno obrazovanje.«

I ove godine na DOBA Fakultetu velika ponuda online studijskih programa

Ove godine na DOBI nude niz zanimljivih i unikatnih studijskih programa, u kojima ćete se razviti u agilnog i digitalno kompetentnog stručnjaka.

BACHELOR (PREDDIPLOMSKI) PROGRAMI 180 ECTS

  • Menadžment u suvremenom poslovanju
  • Marketing, društveni mediji i odnosi s javnošću
  • Poslovanje i upravljanje u turizmu
  • Menadžment u socijali i obrazovanju NOVO NA HRVATSKOM JEZIKU

Želim informacije

MASTER (DIPLOMSKI) PROGRAMI 120 ECST

  • Međunarodno poslovanje
  • Marketing i prodaja
  • Menadžment pametnih gradova
  • Inovativni menadžment u socijali i obrazovanju NOVO NA HRVATSKOM JEZIKU

Zanima me

DOKTORSKI PROGRAM/PHD 180 ECST

  • Inovacije i održivo poslovanje u suvremenom društvu

Pošaljite mi informacije

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta