Obavijesti

Promo sadržaj

Ops Biotics - konačno smo pronašli snažnu biljnu kozmetiku bez mane

Ops Biotics - konačno smo pronašli snažnu biljnu kozmetiku bez mane
3

Prva Hrvatska biljna formulacija koji uzima sve u obzir, i ljepotu i zdravlje.

Fitzona je ponovno prepoznala znanje i vještinu Velemajstora fitoterapije koji stoje iza brenda Matičnjak i koji su se  usudili učiniti još jedan hrabar korak, onaj koji spaja biljke i ljepotu. Tako su razvili OPS Biotics biljnu aktivnu njegu koja je uz ceramide i peptide u svoje formule uključila i poznate nutriceutike poput silymarina iz sikavice, probiotika i prebiotika, omega kiseline, ekstrakta lista masline te ekstrakta šipka koji je super bogat prirodnim i izrazito stabilnim kompleksom vitamina C.  

Nedavno je otkriveno da silymarin nanesen direktno na kožu smanjuje pojavu finih bora, pora i smanjuje mrlje. Dokazano djeluje na usporavanje kronološkog starenja i fotostarenja kože. Prateći sve nove spoznaje i studije po pitanju biljnih aktivnih tvari u Matičnjaku su odmah reagirali i prvi na tržištu pokrenuli razvoj kozmetike koja u sebi sadrži aktivu bez premca. Iz Matičnjaka kažu:  „Svaka metrika koju ćete mjeriti za poboljšanje svoje kože, bilo da se radi o ujednačenosti tona, sjaju ili teksturi kože, sve se to estetski poboljšava ako u rutinu uključite silymarin, probiotike i ekstrakt lista masline. Oni su održivi, učinkoviti i sigurni a nalaze se 3-BIOTIC liniji za njegu kože, koju čine koncentrirani fluid, zaštitna krema i aktivna hidratantna maska.Aktivna probiotska linija s trostrukim kompleksom (prebiotk, probiotik i postbiotik) i ekstraktom sikavice i lista masline kreira površinsku zaštitu protiv UV-induciranog starenja (foto-aging) i onečišćenja iz zraka i okoliša,  pomaže ojačati mikrofloru u strukturi kože, te tako smanjiti gubitak vode (TEWL) uslijed loše ili nedovoljne funkcije lipidnog sloja. 3-biotički sustav u potpunosti zatvara krug zaštite jer pomaže održati i poboljšati imunitet kože, te održati mikrobiom kao osnovnu zaštitu i anti-aging faktor. Dubinski hrani i pomaže bržu obnovu kože i boost nove, zdrave kože. Prebiotici i postbiotici imaju protu-upalni učinak, stoga i utjecaj na rast kože (growth factor) te time djeluju na pomlađenu i vidljivo ljepšu kožu. Koža će uskoro biti čvršća i zaglađena sa smanjenim vidljivim borama. 

3
| Foto: Fit zona

Osim inovativne i snažne 3-biotic linije, Ops Biotics predstavlja i svoj Vitamin C serum. Ima onih kozmetičkih sastojaka koje nije potrebno opisivati, predstavljati, objašnjavati. Iz generacije u generaciju oni su neprekinuti HIT, a upravo heroj među zvijezdama jest vitamin C. Neophodan. Nemamo bolju riječ. Međutim, ovo nije još jedan vitamin C serum na tržištu, ovo je jedini C serum koji je krcat vitaminom C punog spektra koji je nastao inovativnom tehnologijom iz cijelog ploda šipka. Vitamin C nije samo askorbinska kiselina, on u prirodi dolazi u kombinaciji s više dijelova. I baš ti, ostali dijelovi su zaslužni za njegovu slavu i dobar glas kao zaštitnika zdravlja i ljepote. Kompleks vitamina C iz ploda šipka dodatno je ojačan vitaminima A, E, B₃, B₅, F te mineralom ljepote MSM, Hijaluronskom kiselinom i Astaxanthinom što čini ovaj serum pravom anti-age bombom. Ovakav C serum punog spektra snažno djeluje protiv induciranog UV starenja kože, pomaže jačanju kolagena, neutralizira oksidiranje i stimulira rast nove kože. Najjači antioksidansi u velikim postotcima nezaobilazna su polazna točka svake lijepe i mladenačke kože. Bez obzira na godine.  

Znati da svoju kožu tretirate samo sa najboljim prirodnom njegom koja ne sadrži parabene, MIT, propylene glycol, silikone i parfeme je znak dubokog poštovanja i zahvalnosti naspram svoje kože i zdravlja uopće. 

Proizvode potražite po akcijskoj cijeni do 21.09. i na Shopaj24.

Usudite se pobijediti i napravite svoj prvi korak prema zadovoljstvu : Fitzona.hr

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.