Obavijesti

Promo sadržaj

Opuštanje u Daruvarskim toplicama – aktivni detoks!

Opuštanje u Daruvarskim toplicama – aktivni detoks!
10

Želite li pokrenuti svoje tijelo i vratiti mu snagu kroz razne rehabilitacijske i sportsko- rekreacijske sadržaje, poboljšati svoje prehrambene navike uz savjete nutricionista, pravo je vrijeme da posjetite Daruvarske toplice

Daruvarske toplice su visoko pozicioniran i suvremeno oblikovan centar očuvanja zdravlja savršeno uklopljen u prirodu, u srcu jedinstvenog povijesnog pejzažnog perivoja, na samim izvorima ljekovite termalne vode. Zato su ga stari Rimljani nazivali „Mjestom po mjeri čovjeka“. 

Korištenjem sauna i wellness sadržaja, pomoći ćete tijelu u detoksikaciji, vježbanjem u vrhunski opremljenom fitness centru učvrstiti ćete mišićnu masu, a plivanjem  u bazenima s ljekovitom termalnom vodom poboljšati ćete opće stanje organizma te smanjiti upalne procese u tijelu. Ljekovita termalna voda daruvarskih izvora ima iznimne koristi kod oboljenja zglobova, tetiva, mišića, bolesti krvnih žila, perifernih živčanih lezija, probavnih, ginekoloških, pa i psihosomatskih bolesti i smetnji: stresa, umora, smanjene koncentracije i pamćenja, preosjetljivosti, razdražljivosti, te smetnji sa spavanjem.

Sauna je prirodan i veoma koristan način aktivne detoksikacije organizma. Povećanje temperature poboljšava cirkulaciju što rezultira jačim znojenjem i izbacivanjem otrova i nečistoća iz organizma kroz kožu. 

Korištenje saune ima mnoge pozitivne učinke na naše zdravlje:

  • detoksikacija
  • gubitak težine
  • ubrzava cirkulaciju krvi
  • smanjuje bol
  • pomlađuje kožu
  • poboljšava kardiovaskularno zdravlje
  • poboljšava imunološki sustav
  • bolji san
  • opuštanje od stresa
  • ubrzava metabolizam

Uz primjenu ljekovite termalne vode i mineralnog blata – fanga, Daruvarske toplice provode wellness-spa programe, programe detoksikacije i mršavljenja, rehabilitacijske programe liječenja lokomotornog sustava i sportskih ozljeda, kao i program pomoći liječenju neplodnosti. 

Svakodnevni stres zamijenite opuštanjem u ugodnom ambijentu Daruvarskih toplica i priuštite svome tijelu vrhunsku njegu, rehabilitaciju i relaksaciju uz raznovrsne tretmane i masaže. U snazi ljekovite vode za tijelo i netaknutoj prirodi za dušu, pronaći ćete mir i obnoviti svoju snagu. 

Za više informacija obratite se s povjerenjem na: Daruvarske toplice, Julijev park 1, 43500 Daruvar, tel. 043/623 632, 623 624, www.daruvarske-toplice.hr, e-mail: rezervacije@daruvarske-toplice.hr
 


 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.