Promo sadržaj

Komentari 0

Ostanite doma, HPB klijentima uvijek stoji na raspolaganju

Ostanite doma, HPB klijentima uvijek  stoji na raspolaganju

U cilju da život i poslovanje klijenata učine što sigurnijim i lakšim aktivnosti HPB-a usmjerene su na veću zaštitu zdravlja svih nas, lakši pristup novcu i jednostavnije obavljanje osnovnih financijskih poslova

Zdravlje i sigurnost naših zaposlenika i klijenata na prvom su nam mjestu i poduzimamo sve kako bi ih osigurali jer samo zajedništvom možemo pobijediti sve nevolje. Svjesni neizvjesnih okolnosti u kojima smo se našli, u Hrvatskoj poštanskoj banci kontinuirano provodimo mjere za smanjenje rizika zaraze koronavirusom i prevladavanje posljedica pandemije na hrvatsko gospodarstvo. U cilju da svakodnevni život i poslovanje klijenata učinimo što sigurnijim i lakšim naše su aktivnosti intenzivno usmjerene na veću zaštitu zdravlja svih nas, lakši pristup novcu i jednostavnije obavljanje osnovnih financijskih poslova. 


Znamo da smo #zajednosnažniji i da trenutnu situaciju možemo prebroditi samo međusobnom podrškom. Uz preporuku nadležnih službi ukinuli smo naknade za podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka za debitne i prepaid kartice, povećali iznos beskontaktnog plaćanja bez PIN-a na 250 kuna, umirovljenicima osigurali dostavu mirovine na kućne adrese, a vlasnicima zaštićenih računa izdali beskontaktne kartice. Građanima i poslovnim subjektima čiji su prihodi i poslovanje pogođeni pandemijom koronavirusa nudimo različite modele za olakšavanje otplate financijskih obveza.