Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Ostvarite 20% popusta na novi brend na našem tržištu i ukradite svaki pogled u gradu

Ostvarite 20% popusta na novi brend na našem tržištu i ukradite svaki pogled u gradu

Iako su obitelji u prošlosti mogle preživjeti s jednim do dva para cipela, većina ljudi danas ima kolekciju cipela različitih oblika i stilova, koje im pomažu da zadovolje svoje različite potrebe i želje

Dani su sve dulji i topliji, pa svi nastojimo slobodne trenutke što više provoditi vani na svježem zraku pijuckajući kavu ili šetajući s dragom osobom. Za to nam je svakako potrebna udobna i kvalitetna obuća. S obzirom na to da su čizme i gležnjače dale svoje za ovu sezonu, sve više se okrećemo mokasinkama, tenisicama i natikačama. Svako godišnje doba sa sobom nosi nove modele i trendove, pa tako možemo vidjeti da ovog proljeća u modu dolaze razigrane i dojmljive cipele koje obogaćuju i najjednostavniji outfit. 

Takve modele nudi i novi brend na našem tržištu - Camper. Mnogi trendseteri već nose njihove cipele, pa ako još niste, svakako sugeriramo da obratite pažnju na ovaj brend. Naime, riječ je o španjolskom proizvođaču cipela iza kojeg stoje profesionalci kojima je cilj kreirati cipele koje su udobne, moderne i dojmljive.

Odvažni stil obuće

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prva asocijacija na brend Camper nesumnjiva je hrabrost da se istupi iz zone komfora koja je izražena kroz odvažne stilove obuće. Zbog toga ne čudi što je od male obiteljske proizvodnje, pokrenute na Mallorci prije više od 45 godina, nastao planetarno popularni brend.

Nova kampanja Campera, za sezonu proljeće/ljeto, snimljena je na živopisnoj Siciliji, najvećem mediteranskom otoku, na kojemu se prepliću povijest i kulturno nasljeđe, prošlost i sadašnjost, tradicija i promjene. Kampanja je predstavljena u magazinu The Walking Society, virtualnoj zajednici čiji članovi, pojedinačno ili kolektivno, donose korisne ideje i rješenja za bolji svijet.

Ponuda za proljeće je raznovrsna – od ležernih cipela koje privlače pozornost dizajnom, kombinacijom boja te vrhunskom kvalitetom utkanom u svaki model, do tenisica s naglašenim detaljima bez kojih je ove sezone gotovo nemoguće zamisliti efektan outfit. Među najpoželjnijim modelima za proljeće su muške tenisice TWINS, koje se podjednako dobro uklapaju u elegantni i ležerni stil odijevanja.

 

Stilska magija 

Danas pronalazimo različite vrsta cipela koje služe svakojakim svrhama. Uz udobnost i kvalitetu, kod cipela nam je važno da izgledaju lijepo, a upravo je takav španjolski brend Camper. Navedeni brend kreira autentičnu obuću s ciljem skretanja pozornosti na ljepotu miksa običnog i izvanrednog usmjeravajući pažnju na estetiku i siluete. U njihovoj raznovrsnoj ponudi možete pronaći razne modele cipela, od klasičnog stila i tamnih nijansi do vedrih boja. Posebnu pažnju obratili su na detalje kako bi nam ponudili cipele koje bez sumnje "podižu" svaki outfit. Otkrijte jedinstvenu Camper estetiku i uživajte u originalnom stilu koji će i ove sezone privući sve poglede.

Iskoristite priliku!

Trgovina Fashion&Friends, koja nudi prvoklasne modne marke, prepoznala je kvalitetu brenda Camper te ga je uvrstila u svoju ponudu. Uz promotivni kod Camper20 sad i vi možete ostvariti do 20% popusta na određene modele ovog uglednog brenda u svim Fashion&Friends trgovinama. Kod ostaje aktivan sedam dana, a popust se obračunava u trgovini ili online.



PRODAJNA MJESTA FASHION&FRIENDS:
ZAGREB - Arena Centar, Vice Vukova 6
SPLIT - Joker Centar, Put Brodarice 6
ZADAR - Supernova, Ulica akcije Maslenica 1
RIJEKA – Tower Centar, Janka Polića Kamova 81a
OUTLET - Svetog Leopolda Mandića 13, Dugopolje

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 0
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj