Obavijesti

Promo sadržaj

Ostvarite sjajan poklon uz kupovinu Galaxy Z Flip4 i Z Fold4 uređaja!

Ostvarite sjajan poklon uz kupovinu Galaxy Z Flip4 i Z Fold4 uređaja!
5

Preklopni pametni telefoni koji donose odličnu kameru, opcije za produktivnost te vrlo primamljiv izgled

Kupovinom  Galaxy Z Flip4 i Z Fold4 pametnih telefona ostvarite pravo na poklon - novi Galaxy Watch5! Uz to, moći ćete odabrati između 2 modela ovog sjajnog uređaja - 44mm u grafitnoj ili 40mm ružičasto-zlatnoj boji. Serija preklopnih modela nudi elegantnost i praktičnost preklopnog dizajna u  kombinaciji s modernom tehnologijom za doista unikatno iskustvo suvremenog pametnog telefona. Galaxy Z Fold4 poseban je po tome što rasklopnim mehanizmom pametni telefon klasične veličine može pretvoriti u kompaktni i snažni tablet za maksimalnu produktivnost, dok Galaxy Z Flip4 donosi stil i praktičnost koja lako stane u svačiji džep, ali bez žrtvovanja performansi.

Galaxy Z Fold4: moćan i produktivan partner u svakodnevici

Fleksibilan asistent u svakoj situaciji – ovim riječima lako se može opisati najnoviji Galaxy Z Fold4. Tajna kako se ovaj uređaj lako pretvara iz pametnog telefona u tablet je kombinacija vanjskog zaslona od 6.2-inča kako bi se koristio kao pametni telefon, a nakon rasklapanja otvara se čaroban svijet glavnog 7.6-inčnog zaslona koji se lako drži u dvije ruke. Ovo je itekako korisno za obavljanje posla ili svakodnevnih obaveza, a pri tome će svakako pomoć App Pair značajka s kojom je putem jednog dodira moguće pokrenuti do tri aplikacije odjednom. Mailove možete lako čitati pomoću Multi View Window značajke koja aplikacije prilagođava velikom zaslonu, tako da na lijevom dijelu možete vidjeti inbox, a na desnom samu poruku. Kroz aplikacije možete navigirati kao na svojem laptopu uz pomoć Taskbar funkcije, a da sve teče glatko i efikasno brine se brzina osvježavanja zaslona od 120 Hz. Kao pravo računalo u malom, zar ne? Ne morate ni čitati poruke u rukama, jer uz pomoć Flex načina rada možete samo odložiti svoj Galaxy Z Fold4 na neku površinu i uživati u pogledu.

Nijedan suvremeni pametni telefon ne može se zvati dobrim ako nema odličnu kameru, a Galaxy Z Fold4 svojim sustavom multikamera pružat će vam osjećaj kao da ste pravi profesionalac. Širokokutna kamera od 50 MP omogućit će fotografska remek-djela visoke rezolucije, dok s 30x Space Zoom opcijom uvećanja možete zumirati i najsitniji detalj. Snimke u mraku svakako više nisu problem zahvaljujući inovativnoj Nightography značajki koja i u noćnim uvjetima hvata svaki detalj precizno i oštro.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Galaxy Z Flip4: digitalni svijet koji stane u svačiji džep

Ako tražite pametni telefon koji je snažan, ali zbog toga ne žrtvuje svoju kompaktnost i dizajn koji će mamiti poglede, onda bi svakako skrenuli pozornost na Galaxy Z Flip4 koji dolazi u prekrasnim bojama ljubičaste, grafitne, ružičasto-zlatne i plave koje će oduševiti i profesionalne dizajnere. Malen, ali moćan kad se sklopi, Galaxy Z Flip4 jednostavno impresionira, pogotovo kada svojim najbližima pokažete fotografske trikove putem FlexCam kamere. Naime, ova funkcija omogućava snimanje videozapisa bez upotrebe ruku ili grupni selfie pod različitim kutom djelomičnim preklapanjem, a sve je odmah optimizirano i za objavu na društvenim mrežama. Inače, ne morate niti rasklopiti svoj Galaxy Z Flip4 kako bi ste napravili selfie, jer putem Quick Shot opcije možete napraviti fotografiju glavnom kamerom putem Cover Screen vanjskog zaslona na iznimno lagan način. Ne morate se bojati ni kiše ni pada iz ruke dok to radite, jer tu su za vas tri mušketira zaštite: IPX8 razina otpornosti na vodu koja sprječava H2O da pomrsi funkcionalnost uređaja, Corning® Gorilla® Glass Victus®+ zaštitno staklo kako bi ekran ostao čitav i bez tragova te Armor Aluminium okvir koji štiti zglobove preklapanja.

Galaxy Z Fold4 i Galaxy Z Flip4 novi su Samsung preklopni aduti koji će svojim dizajnom i mogućnostima očarati svakog korisnika. Od snažnih performansi i vrhunske kamere pa sve do izdržljivog izgleda koji mami poglede, nije ni čudo da ovi preklopni pametni telefoni postaju novo normalno. Ako još sve iskombinirate i s novim pametnim satom iz Galaxy Watch5 serije, dobivate pravi set ne samo za obavljanje svakodnevnih aktivnosti, nego i brigu o vlastitom zdravlju.

Kupovinom Galaxy Z Flip4 i Z Fold4 pametnih telefona ostvarite pravo na poklon - novi Galaxy Watch5! Uz to, moći ćete odabrati između 2 modela ovog sjajnog uređaja - 44mm u grafitnoj ili 40mm ružičasto-zlatnoj boji. Za ostvarivanje prava na poklon potrebno je izvršiti prijavu putem Samsung Members aplikacije.

Promocija traje do 31.10.2022., ili do isteka zaliha poklona.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince