Obavijesti

Promo sadržaj

Otkrijte zašto je TIDAL omiljeni servis ljubitelja glazbe i kvalitetnog zvuka

Otkrijte zašto je TIDAL omiljeni servis ljubitelja glazbe i kvalitetnog zvuka
2

TIDAL, vodeći globalni glazbeni streaming i platforma za zabavu, dostupan je u Hrvatskoj zahvaljujući partnerstvu s Telemachom Hrvatska

Korisnici Telemacha Hrvatska tako imaju pristup više od 70 milijuna pjesama svih žanrova strane i domaće glazbe, tisućama pažljivo odabranih glazbenih playlista te 250 tisuća videosadržaja najviše kvalitete, i to sve bez reklama dostupnih u online i offline verziji. Korisnici mogu pristupiti platformi TIDAL preko širokog spektra uređaja koji uključuje pametne telefone, tablete, računala i SMART TV kao i putem Bluetooth uređaja.

Korisnicima Telemachovih paketa UNLIMITED i UNLIMITED PRO, TIDAL Premium dostupan je za 0 kuna mjesečno, dok je korisnicima paketa START i TOP dostupan po cijeni od 39 kuna mjesečno.

Korisnici mogu odabrati i HiFi članstvo, koje nudi vrhunsku kvalitetu zvuka uz dodatak Master Quality Audio, Sony 360 Reality Audio i Dolby Atmos, u paketu START i TOP za 78 kuna mjesečno ili u paketima UNLIMITED i UNLIMITED PRO za 39 kuna mjesečno. 

TIDAL nudi i personalizirane glazbene preporuke, ali omogućuje korisnicima i da kreiraju vlastite glazbene ili videoliste. Uz glazbeni sadržaj, korisnici mogu gledati i ekskluzivan videosadržaj i glazbene spotove, ali i izvedbe glazbenih zvijezda uživo, intervjue, podcaste, slušati nove albume te uživati u 'meet & greet' susretima s umjetnicima.

O TIDALU:
TIDAL je globalna glazbena platforma i platforma za zabavu koju vode umjetnici, a koja spaja umjetnike i obožavatelje kroz jedinstveni izvorni sadržaj i ekskluzivne događaje. Dostupna u 61 zemlji, ova streaming usluga u svojem katalogu sadržava više od 70 milijuna pjesama i 250 tisuća visokokvalitetnih videozapisa, uz originalne videoserije, podcaste, tisuće stručno kreiranih playlista za reprodukciju i otkrivanje izvođača putem TIDAL Rising. Uz posvećenost svojih vlasnika da stvore održiviji model za glazbenu industriju, TIDAL je dostupan u Premium i HiFi verziji ­– što uključuje snimke Master Quality Authenticated (MQA), snimke Sony 360 ​​Reality Audio i Dolby Atmos Music.
Za više informacija posjetite https://tidal.com

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve