Promo sadržaj

Komentari 0

Otkrivamo kako izgleda jedan dan u životu Ivane Mišerić i koji joj je najdraži gadget

Otkrivamo kako izgleda jedan dan u životu Ivane Mišerić i koji joj je najdraži gadget

Ivana Mišerić, poznata radijska voditeljica, sebe rado opisuje kao ženu koja se prerano diže i odlazi prekasno na spavanje. Kao i svaka suvremena žena, voli svoju slobodu i svoj mali mir

Osim što radi na radiju, ona živi radio. To zapravo više niti nije njen posao nego njen produžetak, kako nam je i sama voditeljica rekla. „To mi je baza, jutarnji show na Otvorenom, svaki radni dan od 6 do 10 budi Hrvatsku već 8 godina. Više radio ni ne gledam kao na posao nego ekstenziju sebe. Ustati u 4:30 i dijeliti život s milijun ljudi svaki dan - postao mi je dio habitata“, otkrila nam je Ivana.

U razgovoru s Ivanom, saznali smo na koji način planira svoje obaveze i kako joj tehnologija pomaže u svakodnevnim aktivnostima.

Kako voliš započeti dan? Koji ti je omiljeni dio dana i kako planiraš sve svoje obaveze?

„Bilo bi idealno kada bih iza sebe imala punih 5 sati sna, pojela super doručak i osjetila da su mi glasnice odmorne. To bi bilo idealno. Najljepše mi je preko dana biti na radiju, tu se trenutno osjećam najsigurnije i najopuštenije. Svaki dan je adrenalinska borba zato što čim se upali crvena lampica, moju pozornost je teško dobiti do podneva. Vikendom je druga priča....malo duže spavanje...ručak, romantika i druženje. Obaveze planiram prema tome koliko mogu izdržati, ne volim ići u crveno kada razina stresa dođe pred pucanje i stoga nastojim raditi ono što mi je gušt“.

Nosiva tehnologija u svakodnevnom životu – koliko prijenosni uređaji utječu na tvoje poslovne i privatne obaveze?

„Zaljubljenik sam u gadgete, ne na način da ću kupiti sve što se nudi, ali kada naiđem na ono što mi odgovara, sa mnom je dok ne izgori do kraja.... evo sad imam novi Huawei laptop nakon više od 10 godina. Vežem se za stvari i ne mijenjam ih lako, tek kada daju svoje. Bez mobitela i laptopa ne izlazim iz stana, ne mogu si to priuštiti s obavezama koje imam. Moji doma znaju da sam u stanju za vrijeme ručka zgrabiti MateBook 14s, sjesti u auto i odjuriti na snimanje reklame. Bez laptopa ne mogu zamisliti izvršavanje svojih svakodnevnih obaveza“.

Ivana nam je otkrila kako je MateBook 14s njen najvjerniji prijatelj. Prijenosno računalo joj je postalo toliko neophodno poput novčanika, ključeva ili torbice. Ono što posebno ističe - laptop je lagan, tanak, lijep te ima dugotrajnu bateriju. Svoj MateBook 14s Ivana napuni za 15-ak minuta pa na njemu može neometano raditi čak 3 sata što joj je posebno korisno kada je u stisci s vremenom.

Za što najviše koristiš prijenosno računalo MateBook 14s?

„Za sav poslovni život, bez laptopa me nema, pogotovo kada odem s radija. Moram ga imati kod doktora, na kavi, u autu i dok kupujem špeceraj. Snimam puno reklama koje vrlo često nenadano dođu na mail, pa se tada moram spojiti na snimač i odraditi snimanje. Zato kada ga (vrlo rijetko) zaboravim, nastaje panika. U zadnje vrijeme mi je potrebniji nego telefon upravo radi obavljanja svih tekućih stvari“.

Od najdražih funkcionalnosti Ivana ističe to što je lagan, sadrži zaslon na dodir (touchscreen) koji joj omogućava jednostavno i brže korištenje. Podatke učitava brzo, a 4 zvučnika i 4 mikrofona Ivani su spas jer svakodnevno radi s audio sadržajem i glazbom, što joj je najbitnije od svega. I naravno, ističe moderan dizajn. „Jesam li vam rekla da je prekrasan?“, dodala je Ivana.

Multi-screen Collaboration na Huawei MateBook 14s prijenosnom računalu je jedan od najpopularnijih značajki. Jesi li koristila tu funkciju?

„Multitasking mi nije jača strana, ali borim se. Kada odgovaram na mailove i na intervjue, kao ovaj sada, volim imati upaljen radio. Zasada je to moj vrhunac vođenja paralelnog online života. Probali su ga moji kolege koji stvarno imaju po nekoliko otvorenih prozora i oduševljeni su kako je user friendly i brz za prebacivanje s jednog prozora na dugi. Super mi je opcija otvaranja čak tri mobilnih aplikacija na računalu. Multi-screen collaboration način rada savršen je za multitaskere koji vole sve poslovne i privatne aktivnosti imati na jednom mjestu“.

Laptop MateBook 14s odlikuje se prekrasnim dizajnom, laganim ultra tankim kućištem i dugotrajnom baterijom. Kako si stalno u pokretu, između poslovnih obaveza, koliko ti je to važno?

„Baterija se napuni za 15 minuta i mogu ga opušteno koristiti 3 sata bez ikakvih problema i struje, iako bez punjača ne idem nikamo. Sjajno mi je što vikendima, kada odem na put, nemam dojam da nosim kompjuter. Toliko je tanak i estetski ugodan oku da ga na kavu uzmem pod ruku i bez grižnje savjesti odradim zaostatke. Nemam dojam da sam izvadila tešku artiljeriju i da zabava prestaje. Dizajn stvarno utječe na puno stvari.“

Kada završi sve svoje obaveze, Ivana svoje slobodno vrijeme najviše voli provesti uz omiljenu seriju ili film na MateBook 14s laptopu, u šetnji s omiljenom Fridicom, uz dobru knjigu ili druženjima doma s prijateljima. Streaming raznoraznih radio stanica joj je također omiljeni hobi. Osjeća se puno komotnije i ljepše kada upali svoj MateBook 14s, prati najdraže YouTube podcaste ili sluša radio uz omiljenu knjigu.

Ove božićne blagdane provest će u krugu obitelji doma i u Istri. A krajem siječnja, kada prođe prosinačko uzbuđenje, veseli se mirnijem odmoru. „Nadam se nekom kvalitetnijem odmoru krajem siječnja“, za kraj nam je otkrila Ivana.

 

MateBook 14s – pametno iskustvo

Huawei MateBook 14s novi 14.2 – inčni dodatak serije Huawei MateBook prijenosnih računala, dizajniran je za pametnu produktivnost, kombinirajući estetski dizajn, inovativne značajke i pametno iskustvo. Ovo prijenosno računalo pomiče granice svojim estetski ultra tankim dizajnom i svestranim performansama, pružajući potpuno novo i pametno iskustvo produktivnosti. MateBook 14s ispunjava sve želje jednog digitalnog nomada: omogućuje jednostavnu prenosivost istovremeno pružajući velik zaslon te moćne performanse. Ono što ga ističe je galerija Huaweijevih pametnih inovacija koje pružaju besprijekorno iskustvo korištenja.

 

Posebna ponuda

Korisnici koji kupe Huawei MateBook 14s do kraja godine na dar će dobiti ruksak za prijenosno računalo i miš. Ponuda traje do isteka zaliha. MateBook 14s dolazi u Space Grey boji, a  dostupan je za kupnju kod Huaweijevih prodajnih partnera po preporučenoj prodajnoj cijeni od 9.999,00 HRK.