Obavijesti

Promo sadržaj

Otvoren novi supermarket Tommy u Podstrani

Otvoren novi supermarket Tommy u Podstrani
4

Ovim putem želimo informirati javnost o otvorenju novog supermarketa Tommy u Podstrani, na adresi Sv. Martina 123, koji je otvoren u četvrtak, 01.08.2019

Supermarket Tommy opremljen je po suvremenim standardima kako bi kupcima osigurali maksimalnu funkcionalnost i poseban doživljaj kupovine, uz tradicionalno povoljne cijene. Supermarket nudi bogatu i kvalitetnu asortimansku ponudu kao i posebne cjenovne akcije, te niz drugih pogodnosti za potrošače.

Novi „Tommy“ u Podstrani obogaćuje trgovačku ponudu na ovom području, gdje je prepoznatljivi Tommy-jem koncept prodajnih mjesta već odavno prihvaćen od strane potrošača.

U prodajnom prostoru i na ukupnoj korisnoj površini od preko 800 m2 Tommy nudi široki asortiman prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, a posebno se ističu odjeli mesnice, svježeg voća i povrća, delikatese te pekarnica „Bobis“ sa pekarsko-slastičarskim proizvodima, na bazi dnevno svježe ponude. Za kupce je osiguran i veći broj parkirnih mjesta.

U novom supermarketu zaposlili smo 16 novih radnika. Politikom kontinuirane ekspanzije prodajna mjesta Tommy-ja postaju još dostupnija potrošačima koji prepoznaju kvalitetu i konkurentnost ponude, a ova poslovnica je nova u nizu prodajnih mjesta Tommy-ja u Splitsko-dalmatinskoj županiji gdje je Tommy već nekoliko godina apsolutni tržišni lider, a lidersku poziciju preuzimamo i u drugim dalmatinskim županijama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.