Obavijesti

Promo sadržaj

Otvoreni novi dućani snova u kojima ćete pronaći sve za savršen san

Otvoreni novi dućani snova u kojima ćete pronaći sve za savršen san
8

Tražite mjesto na kojem ćete pronaći sve što vam treba za savršen san, dobiti stručan savjet kako da odaberete idealan madrac i sve to mirno isprobati u prekrasnom interijeru, punom dekoracija koje možete i kupiti za svoju spavaću sobu?

Tražite mjesto na kojem ćete pronaći sve što vam treba za savršen san, dobiti stručan savjet kako da odaberete idealan madrac i sve to mirno isprobati u prekrasnom interijeru, punom dekoracija koje možete i kupiti za svoju spavaću sobu? Ne tražite dalje – Hespo je otvorio nove dućane snova.

Nakon tri desetljeća bogatog iskustva u proizvodnji madraca, kreveta, spavaćih soba i ostalog asortimana za spavanje, Hespo je diljem Hrvatske otvorio svoje salone koji se s pravom zovu saloni snova. Ne samo da prodaju sve što vam ikada može zatrebati za kvalitetan san, već i samo uređenje salona izgleda kao iz snova, čime potraga za idealnim madracem od napornog iskustva postaje pravo uživanje.

Madraci od pjene, s oprugama, lateksom, tvrdi, mekani, „nešto između“… Što god poželite, budite sigurni da ćete ovdje pronaći, a jedinstvena Zona udobnosti pruža mogućnost da sve u miru isprobate, bez onog neugodnog osjećaja ležanja nasred dućana dok vas drugi gledaju.

Ako niste sigurni što trebate, ne brinite. Hespovi prodajni savjetnici imaju sve informacije koje vam trebaju, kao i odgovor na pitanje svih pitanja - koji madrac je najbolji za vas.

Ponuda kreveta u Hespo salonu snova nimalo ne zaostaje za ponudom madraca. Drveni, tapecirani, sa spremnikom ili bez, popularni boxspring kreveti… Čeka vas zaista širok izbor atraktivnih kreveta visoke kvalitete, kao i mogućnost da odaberete boje, materijale i dimenzije koje će vašu spavaću sobu učiniti savršenim mjestom za odmor.

Tu su i nadmadraci, podnice, jastuci, kompletne spavaće sobe, kao i velik izbor prekrasnih By-Boo dekoracija koje će svaku spavaću sobu pretvoriti u oazu uživanja, a uljepšat će i vaš dnevni boravak.

Hespo saloni snova nalaze se u Zagrebu, Splitu, Šibeniku, Rijeci, Varaždinu, Osijeku i Prelogu, a uskoro otvaraju svoja vrata i u Puli. Posjetite vama najbliži jer dobri dani počinju noću, a dobar san u Hespo salonu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve
Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama
PROMO

Grupa UniCredit prelazi na Mastercard Touch Card™ kartice prilagođene slijepim osobama

Paneuropska banka čija je članica i Zagrebačka banka prva je bankarska grupa koja je lansirala ovu karticu za sve svoje proizvode na 12 tržišta