Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 14

Ovaj je uređaj sve što želimo (i trebamo) ovog ljeta

Ovaj je uređaj sve što želimo (i trebamo) ovog ljeta

Ljetne temperature i vrućine ovih su dana uzele maha, pa tražimo bilo kakvo osvježenje, a u tome nam uvelike može pomoći uređaj bez kojeg zapravo ne možemo ni zamisliti život

VIDEO

Ljeto je u punom jeku, a temperature polako postaju neizdržive. U ovim vrućim i sparnim danima svi žudimo za bilo kakvim oblikom osvježenja. Neki već uvelike uživaju na moru, drugi spas od vrućina pronalaze na gradskim rijekama, jezerima ili bazenima, a treći preferiraju boravak u zatvorenom klimatiziranom prostoru. U kojoj god se skupini pronašli, jedno nam je svima zajedničko - ljeti baš svi volimo hladna i osvježavajuća pića te svježu i laganu hranu. 

U vrelim danima koji slijede trebat će nam mnogo hladnih napitaka i sladoleda kako bismo se rashladili, ali ono što nam zasigurno neće trebati je malen i nepraktičan hladnjak. Odavno je poznato kako je upravo hladnjak središte svake kuhinje, a to posebno dolazi do izražaja tijekom ljetnih mjeseci. Njegov je zadatak jednostavan – treba osigurati da namirnice uvijek budu svježe. No zahvaljujući novom Samsung RF65A967ESR/EO hladnjaku s francuskim vratima i trostrukim hlađenjem, ovaj uređaj može biti mnogo više od toga. 

Ledeno osvježenje 

Koliko ste se puta zatekli kako stojite ispred hladnjaka i razmišljate što biste mogli gricnuti iako uopće niste gladni? Gotovo svi to radimo, obično kad nam je dosadno, dok nam unutarnji glas govori da radije popijemo čašu vode. Sigurno bismo češće poslušali taj "savjet" da u hladnjaku imamo ugrađen bokal s hladnom vodom, baš kao što ima Samsung RF65A967ESR/EO hladnjak, kojemu se u centru za pripremu napitaka Beverage Center™ nalazi bokal, koji ne sadrži BPA i koji se automatski puni pročišćenom vodom. Super je i to što u bokal možete staviti voće ili aromatično bilje te tako napraviti vodu po svom receptu

Volite li ultrahladnu vodu i općenito pića, ovaj hladnjak neće vas iznevjeriti jer sadrži dupli ledomat, koji pravi dvije različite vrste leda za svaku priliku. Osim kockica leda, pravi komadiće, koji mnogo brže rashlade napitak. Na dan može napraviti 2,8 i uskladištiti do 3,1 kg leda, pa su hladna i osvježavajuća pića zajamčena tijekom cijelog dana. A s obzirom na to da se nalazi u zamrzivaču, prostora u hladnjaku je više.

Originalna svježina

Kad smo kod prostora u hladnjaku, slažete li namirnice organizirano ili ih samo natrpate? Ako hladnjak pretrpate namirnicama, velika je vjerojatnost da ćete na neke od njih zaboraviti pa će izgubiti svježinu i, nažalost, završiti u smeću. Radije se vodite metodom organiziranog slaganja pa gornje police hladnjaka rezervirajte za mliječne proizvode i salame, donji dio za meso, ribu i perad, a u ladicama čuvajte voće i povrće. Samsung RF65A967ESR/EO hladnjak već ima predviđen prostor za meso i ribu - odjeljak Flex Crisper, a za voće i povrće Crisper+. Ovaj hladnjak također ima odjeljak Cool Select+, neovisno kontrolirani dio koji se može postaviti u neki od pet prethodno zadanih režima: zamrzavanje, blago zamrzavanje, meso/riba, voće/povrće i napici.

Osim toga, ima golem kapacitet, što znači da imate i više nego dovoljno mjesta kako biste uredno poslagali sve namirnice, čak i ako je riječ o većoj količini hrane. Ne morate se brinuti zbog miješanja mirisa u hladnjaku zahvaljujući trostrukom hlađenju - sustavu za neovisnu kontrolu temperature i vlažnosti, koji sprečava miješanje mirisa u tri različita odjeljka. Precizno hlađenje neutralizira eventualnu promjenu temperature, a metalna rashladna ploča pomoć je u održavanju hladnoće u hladnjaku. Zbog toga okus i aroma hrane traju dulje.

Nenametljiva elegancija

Nije tajna da nam je gotovo svima izgled uređaja jednako važan kao njegove specifikacije. Ma koliko uređaj bio dobar, vjerojatno ga nećemo izabrati ako se ne uklapa u naš životni prostor. Samsung RF65A967ESR/EO hladnjak odlikuje minimalistički vanjski izgled, s divnim ravnim vratima i bez vanjskog dispenzera za vodu. Lako se uklapa u svaku kuhinju. 

Jednostavan LCD zaslon ističe minimalistički dizajn prednje strane, a kontrolni panel diskretno je skriven unutra, ali ipak lako dostupan nakon otvaranja vrata jer su gumbi za upravljanje u visini očiju i nadohvat ruke. Uvučeni rukohvat ima antimikrobni premaz kao zaštitu od djelovanja mikroorganizama. Ovim hladnjakom možete obogatiti izgled svoje kuhinje čistom elegancijom bez nereda.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 14
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.