Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 6

Ovaj novi ljetni proizvod pravi je hit, a podjednako ga obožavaju i iznajmljivači i turisti

Ovaj novi ljetni proizvod pravi je hit, a podjednako ga obožavaju i iznajmljivači i turisti

Zajamčena dobit, brz povrat investicije i nenadmašna ljetna zabava – iznajmljivači na Jadranu imaju priliku obogatiti svoju ponudu proizvodom koji nudi potpuno novo iskustvo

VIDEO

Stigao nam je srpanj, a to znači samo jedno - turistička sezona na Jadranu u punom je jeku! Sunčani ljetni dani na jadransku obalu privlače sve više turista iz inozemstva te iz svih krajeva Lijepe Naše. Posjetitelji dolaze u potrazi za odmorom, zabavom i ljetnim avanturama, a da bi privukli njihovu pozornost, iznajmljivači se trebaju istaknuti originalnom i zanimljivom ponudom. 

Ovog ljeta iznajmljivači vodenih aktivnosti na Jadranu imaju priliku osvježiti i obogatiti svoju ponudu novim hit proizvodom - iMatJet® vodenim madracem na elektromotor. Riječ je o prvom vodenome madracu na električni pogon s motorom snage 500 vata. Patentirao ga je Ivica Mataija, njemački poduzetnik hrvatskog podrijetla, a premijerno ga je predstavio 2020. godine na Boat Showu u Düsseldorfu. 

Jednostavan za korištenje

Ovaj inovativni vodeni proizvod može postići brzinu od tri čvora, a potrebno je manje od pet minuta da bi se napuhao. Lako se prenosi do plaže, bazena ili jahte. Vrlo je jednostavan za korištenje i u potpunosti je prilagođen korisnicima. Ne samo da turistima nudi potpuno novo iskustvo nego im jamči i nezamjenjivu udobnost na moru. iMatJet® predstavlja siguran i održiv pristup vodenoj zabavi, kako za korisnike tako i za poduzetnike. Udoban je poput ležaljke, a stabilan poput SUP daske i gotovo ga je nemoguće prevrnuti.

Isplativa investicija 

Mnogi iznajmljivači vodenih aktivnosti već su uočili veliku poslovnu priliku dodavanjem ovog sportskog gadgeta u svoju ponudu. iMatJet® savršen je proizvod i za hotelijere, jahtaše, kao za i sve poduzetnike kojima je u fokusu privlačenje novih mušterija i pružanje dodatne vrijednosti gostima.

- Ove godine svim zainteresiranim koncesionarima i hotelima, osim kupnje iMatJeta®, omogućili smo partnerstvo. Akcijska ponuda ove godine omogućava svim koncesionarima mogućnost zarade bez prevelikih ulaganja na način da ćemo iznajmljivačima ponuditi iMatJet® po povoljnim cijenama, a tu je i model dugoročnog partnerstva kroz podjelu dobiti. Na taj način, u ovim neizvjesnim vremenima, iznajmljivači imaju zagarantiranu dobit bez ulaganja. Naš je cilj pronaći dugoročne partnere koji će prepoznati vrijednost ovog oblika suradnje - pojašnjava Ivica Mataija.

Ekološka održivost

Napredna tehnologija i maksimalna izdržljivost jamče dugotrajnost iMatJeta®. Njegova velika prednost je to što koristi električni pogon, pa je ekološki održiv. 

- Održivost je ono što zanima kupce i javnost, a naš je proizvod prije svega ekološki održiv i ne bi bio moguć bez razvoja novih tehnologija - ističe Mataija. 

Zahvaljujući ovoj inovaciji, pravi hedonisti mogu uživati u ugodnoj fotelji na električni pogon na moru, jezeru ili bazenu, a svi oni s poduzetničkim duhom ovog ljeta imaju priliku postati pioniri nove vrste ljetne zabave

Pratite Instagram profil i Facebook stranicu iMatJeta® i ostanite u toku s najnovijim vijestima o ovom hit proizvodu te lokacijama gdje i vi možete isprobati novi oblik zabave na vodi!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini