Obavijesti

Promo sadržaj

Ove 3 greške ponavljate svakog Crnog petka. Evo kako ih izbjeći!

Ove 3 greške ponavljate svakog Crnog petka. Evo kako ih izbjeći!

Danas je Black Friday pazite na najčešće zamke u trgovinama i provjerite koliko su popusti stvarni

Iz godine u godinu cijela pompa oko najvećeg shopping dana u godini dobiva sve veću pažnju. Na Black Friday popuste nailazimo na svakom koraku, osim fizičkih i web trgovina, u svoju promidžbu uvrstili su ih gotovo svi supermarketi i najpopularnije drogerije, a većina ih sniženja nudi cijeli vikend pa čak i duže.

Ako se ove godine i vi planirate počastiti nečim što već dugo priželjkujete, otkrivamo vam tri najčešće zamke koje želite izbjeći kupujući na velikim rasprodajama poput Crnog petka.  

1. Ne koristite portale za usporedbu cijena i proizvoda

Sigurno ste čuli za web portale na kojima na jednom mjestu možete provjeriti i usporediti ponude, proizvode i cijene u web trgovinama. Najveći od takvih je i Jeftinije.hr koji vam omogućuje usporedbu proizvoda i cijena u više od 350 web trgovina. Imaju i podstranicu Akcije na kojoj možete provjeriti stvarne cijene i sniženja proizvoda u Hrvatskoj.

Na ovakvim portalima i inače možete ostvariti velike uštede, a posebno su praktični za vrijeme velikih shopping događanja poput Black Friday akcija jer jednostavno, brzo i lako možete pogledat cijenu istog proizvoda u više različitih trgovina, usporediti troškove dostave i provjeriti gdje vas čeka najpovoljnija ponuda.

2. Niste sigurni jesu li popust ili cijena proizvoda prenapuhani

Britansko društvo za zaštitu potrošača prošle je godine provelo veliko istraživanje cijena koje su bile promovirane kao Black Friday akcije i otkrilo da je ogromna većina njih bila lažno reklamirana – čak 95% proizvoda je imalo istu ili čak nižu cijenu tijekom šest mjeseci nakon Black Friday akcije. Razmislite o tome!

Izbjegnite ovu zamku i provjerite popuste u Jeftinije.hr aplikaciji. Unutar aplikacije, između ostalog, postoji jedinstvena funkcionalnost – Trend cijene – koja će vam prikazati kako se kroz duži vremenski period mijenjala cijena konkretnog proizvoda. Super vijest je da je aplikacija potpuno besplatna i dostupna za download Android, iOS i Huawei korisnicima.

Trgovci se često koriste različitim trikovima i marketinškim alatima kako bi vas potaknuli da kupite sada i odmah i tu se svi možemo lako prevariti ne sluteći kako će u i skorije vrijeme cijena biti ista, a puno puta i niža nego što je trenutno oglašeno.

3. Ne znate ništa o trgovini u kojoj ćete upravo kupiti

Tražite web trgovine koje imaju priznate oznake povjerenja, poput oznake Certified Shop koja se temelji na nepristranom i neovisnom ocjenjivanju svih aspekata jedne web trgovine. Na portalu Certified Shop pročitajte recenzije i ocjene koje su web trgovinama dali njihovi stvarni kupci.

Često se dogodi da zavedeni cijenom ili predobrom ponudom ne obratimo pozornost na porijeklo trgovine i/ili njeno stvarno sjedište. Ovo se zamka ponavlja posebno prilikom online kupovine, a na nju je prošle godine uoči Black Friday rasprodaja potrošače upozorio i MUP. Prilikom kupovine proizvoda, posebno u sklopu velikih rasprodaja poput Black Friday-a, važno je kupovati u trgovinama koje poznajemo, pojednostavljeno - u trgovinama koje su iz Hrvatske, odnosno iz Europske Unije, jer je tako veća šansa da razriješite bilo kakav potencijalni problem ili nezadovoljstvo.

Pripazite na ove 3 najčešće zamke, izbjegnite ih i počastite se dugo priželjkivanim proizvodima.  Rasprodaje su u nekim trgovinama već počele i trajat će barem idućih tjedan dana, popusti dosežu i više od 80%, a potrošači se za Black Friday pripremaju danima unaprijed.

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve