Obavijesti

Promo sadržaj

Ovih 5 stvari treba imati svaki vlasnik bazena

Ovih 5 stvari treba imati svaki vlasnik bazena
7

Da bi vaš bazen bio kao nov i iduće godine, neophodno ga je održavati i tijekom sezone kupanja. U tome će vam pomoći pet ključnih dijelova opreme za bazene

Konačno u svom dvorištu imate vlastito privatno kupalište, objekt žudnje u kojem se možete rashladiti i zabavljati od jutra do mraka. Bez obzira jeste li nabavili nadzemni bazen s rubom na napuhavanje ili s metalnom konstrukcijom, svi se oni održavaju istom količinom brige kako bi spremno dočekali sljedeće ljetne vrućine. Većina obiteljskih bazena dolazi u paketu s osnovnom opremom za bazene, stoga vam u nastavku donosimo popis dijelova dodatne opreme za bazene koji će čuvati i štititi vašeg vrtnog ljubimca.

1. Podloga za bazene

Iako je bazensko platno vrlo otporno, nikada ga nemojte postaviti direktno na travu, nego na posebnu podlogu za bazen koja će biti dodatni štit u slučaju da biljke pokušaju naći put do sunca.

2. Pokrov za bazene

Budući da nakon kiše dolazi sunce, ne dopustite da vam sitnice poput lišća, trave i kukaca upropaste zadovoljstvo kupanja čim prođe nevrijeme. Kažu da je bolje spriječiti nego liječiti, i zato preduhitrite njihovu pojavu natkrivanjem bazena tankim, ali jakim pokrivačem koji će zadržati prljavštinu na svojoj površini.

3. Skimmer

Viseći skimer visi na rubu bazena, spaja se na pumpu za filtriranje i filtrira vodu usisavanjem i zadržavanjem većih čestica koje plutaju na površini vode. U plastičnoj košarici zaustavljaju se čestice poput lišća, kose, grančica itd. Skimmer košara se lako prazni. Praktično, jednostavno i nadasve povoljno.

4. Usisivač za bazene

Što je oprema za bazene bez usisivača i setova za čišćenje bazenskog dna? Ne postoji prikladniji način za čišćenje naslaga taloga koje je palo na bazensko korito – bez usisnog sistema. Osim jednostavnijih ručnih usisivača koji se priključuju na sustav za filtraciju, na online trgovini Bestway.hr možete pronaći i robotske usisivače za bazene koji rade na baterije.

5. Rezervni filtar ulošci ili zamjensko punilo Polysphere™

Kartonski filtar u pumpama je poželjno redovito i detaljno čistiti. Najbolji način da očistite nakupljenu nečistoću je isprati filter pod mlazom vode i to svakog vikenda. Da bi pumpa što dulje ispravno i učinkovito filtrirala vodu, preporučljivo je zamijeniti filtar uložak novim svakih 10 ili 14 dana. Ako koristite pumpu s pješčanim filtrom, razmislite o sintetičkoj ispuni Polysphere™ u obliku filtar kuglica kao alternativnoj zamijeni za pijesak. Pored činjenice da će pumpa s ovim inovativnim punilom raditi brže i lakše, oduševljava i spoznaja da se ove kuglice od umjetne mase mogu oprati pod tekućom vodom. Uz pravilno održavanje, takva vrsta ispune može trajati cijelu sezonu kupanja.

Kvalitetna oprema za bazene čini održavanje lakim i ugodnijim. Ovi funkcionalni i efikasni dodaci za bazene će vam pomoći da još više uživate u danima okupanim suncem. Podloge, pokrove, usisivače i drugi pribor za bazene možete pronaći na online shopu Bestwaya, svjetskog lidera u proizvodnji bazena.

Uz Bestway se ljeto provodi sa stilom!

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.