Obavijesti

Promo sadržaj

Ovo je dron zbog kojeg su ostali proizvođači bijesni

Ovo je dron zbog kojeg su ostali proizvođači bijesni
6

Dron koji je naprednim karakteristikama i višestruko nižom cijenom od poznatih proizvođača osvojio tržište, dostupan je za narudžbe iz Hrvatske, i to uz ogroman popust od 50%!

Tržište je u zadnje vrijeme preplavljeno raznim dronovima, od onih najosnovnijih do profesionalnijih koji koštaju više od 10,000 kuna. 

Kako tehnologija napreduje, pojavljuju se sve napredniji i isplativiji dronovi te je potrebno dobro proučiti najnovije modele koji često pružaju više od brendiranih dronova uz znatno nižu cijenu.

Koji dron nudi najviše za najmanje novca?
 

Na tržištu se nedavno pojavio novi dron pod nazivom Tactic AIR Drone, koji je svojim karakteristikama poput upravljanja na pokret, automatskog praćenja i 2 kamere visoke rezolucije pomeo konkurenciju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Osim što je sam po sebi odlična investicija za sve koji traže kvalitetan dron koji je istovremeno jednostavan za upravljanje i za početnike, sada je ovaj dron poželjniji nego ikada jer se uz trenutni popust od 50% može dobiti za manje od 700 kn.

Na svim testovima, ovaj dron se pokazao daleko naprednijim po svim karakteristikama od konkurencije u tom cjenovnom rangu. Za istu cijenu, pruža puno više i od prošlogodišnjeg favorita, Drone X Pro-a, a detaljne karakteristike i usporedbu provjerite u nastavku.

Zašto preporučujemo baš ovaj dron?
 

Impresivne karakteristike poput pomične dvostruke kamere, 4k rezolucije, senzora pokreta i moda automatskog praćenja i to u sklopivom kućištu za lako prenošenje, samo su neki od razloga zašto je ovaj dron toliko poseban.

Tablica u nastavku pokazuje usporedbu s prošlogodišnjim najisplativijim dronom:

Video u nastavku detaljnije prikazuje Tactic AIR Drone:

Kako se upravlja ovim dronom?
 

Upravljanje ovim dronom je izrazito jednostavno za djecu i odrasle te ne zahtijeva nikakvo iskustvo ili mnogo privikavanja, posebice zbog automatske stabilizacije i asistiranog slijetanja. Upravlja se putem aplikacije koju možete besplatno skinuti na mobitel ili s daljinskim upravljačem koji dobijete uz dron.

Aplikacija sadrži i niz filtera kojima možete uljepšavati fotografije i video zapise. Putem aplikacije možete upravljati letenjem i kamerama drona, a moguće je označiti osobu koju će dron automatski pratiti. Osim toga, u aplikaciji je moguće i unaprijed jednostavno „nacrtati“ put kojim će se dron kretati.

Zaključak – je li Tactic AIR Drone vrijedan kupnje?
 

Tactic AIR Drone svojim karakteristikama konkurira skupim profesionalnim dronovima uz višestruko nižu cijenu, stoga je trenutno prva preporuka za sve koji žele kvalitetan dron naprednih karakteristika, ali u laganom i sklopivom kućištu.

Osim toga, ni redovnom cijenom od 1330 kn nema konkurenciju koja nudi slične karakteristike, a budući da je trenutno dostupan i popust od 50% čime mu cijena pada na 665 kn, onda je ovaj dron prilika koju ne želite propustiti.

Kako iskoristiti 50% popusta i naručiti ovaj dron?
 

Na ograničeno vrijeme, dostupna je besplatna dostava i popust od 50% što smanjuje cijenu na 665 kn. Dron je dostupan samo za narudžbe preko interneta te se poštom šalje na vašu adresu.

Tactic AIR Drone se može naručiti s popustom preko ovog linka

Dron ćete zatim primiti na kućnu adresu. Pakiranje sadrži dron, daljinski upravljač, bateriju. USB kabel za punjenje, 4 rezervna krilca, odvijač te upute za korištenje.

NAPOMENA – Popust i besplatna poštarina dostupni su na ograničeno vrijeme te vrijede samo za narudžbu putem interneta gdje je način plaćanja kreditna/debitna kartica ili PayPal. Dostupnost popusta i recenzije kupaca možete provjeriti tako da kliknete ovdje i posjetite službenu stranicu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu
PROMO

Putuj svijetom uz putovnicu u mobitelu

Među prvima u svijetu: Istraži putovanje budućnosti i pridruži se testiranju DTC-a uz podršku MUP-a i AKD-a

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala
promo

5 razloga zašto trebate doći u Rovinj na treće izdanje Weekend Food Festivala

Tijekom tri dana Weekend Food Festivala koji se održava od 19. do 21. travnja, posjetitelji će uživati u predavanjima, panel diskusijama, druženju, isprobavanju zanimljivih jela i naravno, dobroj zabavi!
Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak
PROMO

Međimurska kuhinja nije nestala: Imamo recepte za odlični teleći odrezak

Restoran Tajer je prije nekoliko godina u srce Zagreba vratio tradicionalnu kuhinju te slovi kao svojevrsni zaštitnik starinskog, međimurskog načina pripreme hrane