Obavijesti

Promo sadržaj

Ovoga ljeta odvojite malo vremena za sebe uz ove savjete

Ovoga ljeta odvojite malo vremena za sebe uz ove savjete
10

Prošla godina donijela je neke promjene u našu svakodnevnicu. Dugo nismo mogli vježbati u teretani, a u nekim slušajevima čak ni na otvorenom te su mnogi od nas već navikli na treniranje kod kuće

Danas napokon možemo ponovno uživati u sportu i opet vježbamo vani. Međutim, povratak aktivnom životu zahtijeva i stalno praćenje zdravlja, pogotovo ako povremeni treninzi postanu natjecateljski. Huawei Watch 3 serija u tome će vam pomoći, jer ona može biti i tihi čuvar vašega zdravlja i vaš partner u vježbanju. Može pratiti vaš napredak u treniranju, ali i ključne zdravstvene pokazatelje – kako tijekom aktivnosti, tako i za vrijeme spavanja. U hitnom slučaju može čak i pozvati pomoć.

Ostvarite svoj potencijal

Razvoj novih tehnologija omogućio je stalno praćenje našega zdravlja, što je nekada bilo rezervirano isključivo za profesionalne sportaše. Nosivi uređaji nude širok raspon funkcionalnosti uz pomoć kojih možemo nadzirati ponašanje našega tijela kako bismo ga još bolje razumjeli te kako bismo vidjeli kako ono funkcionira u različitim situacijama.  Huawei Watch 3 serija nudi dosad neviđen broj različitih alata za praćenje koji mogu pružati informacije o našem tijelu tijekom dana i noći. 

Pitate se kako isplanirati savršen trening? Huawei Watch 3 serija može vam pomoći! Sa svojim akcelerometrom, žiroskopom i mikrofonom može pružiti nekoliko različitih mjernih funkcija. 24-satno kontinuirano praćenje otkucaja srca dizajnirano je tako da sazna više o otkucajima srca u realnom vremenu, kako tijekom aktivnosti, tako i tijekom odmora. Napredna tehnologija uključena u sat omogućuje čak i mjerenje zasićenja krvi kisikom. To je sve posebno korisno u situacijama kada je tijelo izloženo ekstremnim uvjetima, poput visokih planina ili hladnog okoliša.

Važan aspekt zdravog života je briga o kvaliteti sna. Posebni algoritmi koje su razvili Huaweijevi stručnjaci omogućuju stalno praćenje načina na koji se odmaramo. S monitorima Huawei TruSleep ™ 2.0, koji omogućuju praćenje pulsa u stvarnom vremenu, kvalitetu disanja i Big Data analizu za praćenje kvalitete sna, Huawei Watch 3 korisnik maksimalno će iskoristiti ovu važnu fazu dana.

Partner za vježbanje

Nosivi uređaji trebali bi biti udobni i pružati sve važne uvide tijekom vježbanja. Huawei Watch 3 serija pokriva oba navedena zahtjeva i vjeran je pratitelj tijekom sportskih aktivnosti. Danas, postavljanje ciljeva treninga i planiranje treninga na profesionalan način više ne zahtijeva osobnog trenera ili naprednijeg prijatelja koji će trčati s vama. Huawei Watch 3 serija vodit će vas i pomoći vam da napredujete.  S više od 100 sportskih načina rada, uključujući 19 profesionalnih oblika vježbanja, 12 treninga na otvorenom i 7 treninga u zatvorenom, novi satovi dizajnirani su da zadovolje i amaterske i profesionalne sportaše. Bez obzira na to koji vas sport zanima, Huawei Watch 3 spreman je započeti izazov s vama.  Zahvaljujući naprednim senzorima i GPS-lokalizaciji, Watch 3 serija omogućuje stalno praćenje statusa vježbanja tako da korisnik može provjeriti kalorije, intenzitet vježbanja, brzinu i prijeđenu udaljenost tijekom vježbanja. Ti se podaci, jednim klikom, mogu dijeliti s obitelji i prijateljima na društvenim mrežama.

Čuvar našeg zdravlja

Sudjelovanje u natjecateljskim sportovima uključuje puno fizičkog napora. Najvažnije je znati kada tijelo doseže svoje granice, jer to može dovesti do ozljede. Huawei Watch 3 pazi na temperaturu kože i zasićenost kisikom, a zatim, kada ove vrijednosti dostignu opasnu razinu, na to upozorava korisnika. Temperatura kože također se mjeri kada vlasnik sata ne vježba, tako da može dobiti obavijest o mogućem pregrijavanju.

Tihi zaštitnik u svakodnevnom životu

Osim u sportu, Huawei Watch 3 djeluje i kao tihi zaštitnik u svakodnevnom životu. Neizvjesna vremena u kojima živimo mogu biti vrlo stresna, a to potencijalno može dovesti do iscrpljenosti pa čak i do bolesti. Huawei Watch 3 serija može provoditi nadzor stresa 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu, a nudi i niz vježbi disanja za otpuštanje pritiska. Huawei TruSleep ™ 2.0 tehnologija nudi praćenje pulsa u realnom vremenu, kvalitetu disanja u snu i Big Data analizu za ocjenu ukupne kvalitete spavanja. U kombinaciji s Huaweijevom AI tehnologijom, može točno identificirati šest tipičnih problema sa spavanjem te pružiti stotine prijedloga i personaliziranih usluga koje pomažu u rješavanju svih potencijalnih problema.

Isti senzori, u kombinaciji s novim algoritmom, koji su zajedno razvili Huawei i tim zdravstvenih stručnjaka, također mogu otkriti srčanu aritmiju. Kad se to dogodi, uređaj će poslati poruku da istraži problem i ode liječniku koji može spriječiti razvoj kardiovaskularnih bolesti, što je uobičajeno stanje naše generacije. U hitnim situacijama, kada se otkrije nekontrolirani pad, Huawei Watch 3 automatski će ući u  način rada za pružanje pomoći. U slučaju da taj način rada ne bude odbijen u roku od 60 sekundi nakon pada, Huawei Watch 3 automatski će uputiti poziv glavnom kontaktu za hitne situacije, a svim će vašim ostalim kontaktima za hitne slučajeve poslati poruku s vašom trenutnom lokacijom.

Uz Huawei Watch 3 seriju briga o zdravlju lakša je nego ikad. A budući da se ovaj uređaj može lako upariti sa svakim pametnim telefonom, bez obzira na to koji ga operativni sustav pokreće, ne trebate tražiti dalje. Iskoristite aktivno ljeto s Huawei Watch 3 serijom!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike