Promo sadržaj

Komentari 0

Pametni sat i 50 GB za pohranu u oblaku na dar uz Huawei P40 i P40 Pro

Pametni sat i 50 GB za pohranu u oblaku na dar uz Huawei P40 i P40 Pro

Novi Huaweijevi flagship pametni telefoni dolaze s vrijednim poklonima

Huawei je za svoje korisnike pripremio posebnu ponudu. Svi koji od 15. lipnja kupe novi Huawei P40 ili P40 Pro kod ovlaštenih prodajnih partnera na poklon će dobiti Huawei Watch GT 2e pametni sat čija je vrijednost 1,399 HRK te 50 GB prostora za pohranu u oblaku na godinu dana. Ponuda vrijedi do 1. srpnja ili do isteka zaliha, a kako bi ostvarili pravo na poklon, korisnici će popuniti registracijski obrazac i na adresu će im stići novi pametni sat. Više informacija moguće je pronaći na službenoj Huaweijevoj stranici.

Huawei Watch GT 2e najnoviji je pametni sat popularne Watch GT linije. Omogućuje čak 100 različitih načina vježbanja, u rasponu od tradicionalnih sportova do modernih tjelovježbi. Huawei Watch GT 2e omogućuje praćenje zasićenosti krvi kisikom (SpO2), kvalitete sna, razine stresa i još mnogo toga. Jednostavno ga je upariti s bežičnim slušalicama te slušati i reproducirati glazbu direktno s njega, a kada se spoji s pametnim telefonom korisnici dobivaju sve obavijesti telefona izravno na sat. Ovaj pametni sat automatski optimizira potrošnju energije stoga baterija traje i do 2 tjedna, a tzv. Remote shutter opcija oduševit će sve ljubitelje fotografiranja jer omogućuje jednostavno upravljanje kamerom sa zgloba ruke.

Osim sata, nedavno predstavljeni uređaji nove P40 serije oduševili su korisnike i recenzente moćnim performansama i kamerama koje fotografiju na pametnim telefonima podižu na novu razinu. Huawei P40 Pro pokazao se i kao pouzdan partner u poslu zahvaljujući moćnom i štedljivom Kirin 990 5G čipsetu i izdržljivoj bateriji kapaciteta 4,200 mAh.

Huawei P40 Pro dolazi s četverostrukom Ultra Vision Leica kamerom koja korisnicima omogućuje vrhunske fotografije u bilo koje doba dana ili noći, bilo da se objekt nalazi blizu ili daleko. Modul kamere sastoji se od 50 MP SuperSensing senzora koji privlači velike količine svjetlosti i detalja, 12 MP telefoto kamera s 5X optičkim, 10X hibridnim i čak 50X digitalnim zumom, 40 MP širokokutna Cine kamera za vrhunske videozapise i pri slabom osvjetljenju te 3D Depth Sensing kamera za impresivne bokeh efekte.

Huawei P40 i P40 Pro pokreće prvi integrirani 5G SoC na svijetu – Kirin 990 5G. Zahvaljujući EUV tehnologiji od 7 nm+ i inovativnim CPU arhitekturama, perjanice Huawei P40 serije postižu visoku učinkovitost i ujednačenost sustava. Grafički procesor Mali-G76 MC16 nudi izvrsne radne značajke i vrhunsku obradu fotografija, a tu su i napredne AI mogućnosti dvojezgrenog NPU-a. Zahvaljujući ovako naprednom hardveru, i najzahtjevniji gaming naslovi rade izrazito fluidno.

Igranje, gledanje fotografija i videa, pretraživanje društvenih mreža i ostali sadržaj izgledaju impresivno na Quad-Curve Overflow zaslonu u kojem je u maleni otvor integrirana i 32 MP prednja kamera te senzori za prepoznavanje lica korisnika. Osim što je prikazani sadržaj kristalno čist, uz 90 Hz brzinu osvježavanja zaslona, prikaz je izrazito fluidan, što posebno dolazi do izražaja u igrama i prilikom gledanja videa.

Huawei AppGallery

Uređaji P40 serije dolaze s Huaweijevom platformom za distribuciju aplikacija - AppGallery trgovinom. Otkad je globalno lansiran, AppGallery je pokazao impresivan rast: preko 28 milijuna aktivnih korisnika u Europi te preko 400 milijuna globalno.

Kompanija svakodnevno radi na povećanju broja aplikacija u trgovini, a osim globalno popularnih aplikacija, sve su dostupnije i lokalne aplikacije, poput raznih aplikacija mobilnog bankarstva, medija, taksi službi ili telekomunikacijskih kompanija.

O Huaweiju

Huawei je sa svojim proizvodima i uslugama prisutan u više od 170 zemalja, njima se koristi trećina svjetske populacije, a prema broju isporuka u 2019. godini tvrtka je i jedan od najvećih proizvođača mobilnih telefona na svijetu. Huawei Consumer Business Group jedna je od tri poslovne sastavnice Huaweija čiji su fokus pametni telefoni, računala i tableti, nosivi pametni uređaji, usluge ”u oblaku” (cloud) i sl. Globalna mreža Huaweija izgrađena je na 20 godina ekspertize u telekom sektoru, a posvećena je pružanju najnovijih tehnoloških iskoraka potrošačima diljem svijeta. ”Omogućavamo izgradnju bolje povezanog svijeta”, krilatica je koju svakodnevno ostvaruje i živi Huawei Business Consumer Group.

Za više informacija posjetite Huawei stranicu za korisnike, Facebook stranicu Huawei Mobile Hrvatska, Huawei Mobile Hrvatska Instagram, Huawei Mobile Hrvatska You Tube kanal te Huawei Forum Hrvatska.