Obavijesti

Promo sadržaj

Panasonicov ručni blender za jednostavnu pripremu obroka

Panasonicov ručni blender za jednostavnu pripremu obroka
4

Panasonicov ručni blender MX-S401 s jedinstvenim rezačem od četiri oštrice japanskog dizajna, snažnim motorom i držačem za rezanje savršen je dodatak za sve one koji vole kuhati za sebe, obitelj ili prijatelje

Bilo da ste ambiciozni chef, kulinarski inovator ili jednostavno netko tko voli kuhanje, ručni blender ključni je kuhinjski dodatak ako želite raditi obroke iz temelja. Panasonic vam nudi srebrni ručni blender MX-S401 s jedinstvenim rezačem od četiri oštrice, snažnim motorom i držačem za rezanje. Izrađen s ciljem obavljanja cijelog niza zadataka, MX-S401 omogućuje vam jednostavnu pripremu vaših omiljenih recepata u bilo koje vrijeme.

Užurbani korisnici danas su sve više i više zabrinuti oko kvalitete hrane koju jedu, svog zdravlja, wellnessa i mentalne kvalitete života, a Panasonicova filozofija "Experience Fresh" i kuhinjski proizvodi savršeno se uklapaju u taj moderan način razmišljanja. Kao dio svega toga, ovaj novi ručni blender odlikuje najnovijom tehnologijom koja vam omogućuje da uživate u svježoj hrani koja sadržava okus i nutritivnu vrijednost jednim dodirom tipke.

Novi ručni blender može izvršiti bilo koji kulinarski zadatak - od mućenja bjelanjka, miksanja deserta, stvaranja kreme i pripreme dječje hrane do izrade ukusnih umaka koji će oduševiti sve goste na prijateljskim večerama i obiteljskim objedima. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bilo da želite napraviti gustu domaću juhu ili energetski smoothie prije jutarnjeg džogiranja, potreban vam je snažan motor i oštre oštrice kako bi brzo i jednostavno usitnili sastojke. Uređaj posjeduje četiri oštrice japanskog dizajna koje ne samo da režu na velikoj brzini, nego i uvijek naporan posao kuhanja krem juhe čine bezbolnim. A zahvaljujući samo djelomično otvorenom vrhu nećete morati voditi računa o razbacanim sastojcima koji stvaraju nered na vašim kuhinjskim površinama.

Uz cijeli niz nastavaka, ovaj blender posjeduje i Low, Pulse te High-speed načine rada za ravnomjerno rezanje, kao i ravnomjerno miješanje nekoliko različitih vrsta tekućine. High-speed način rada donosi moćnu i ravnomjernu brzinu za obradu mljevenog mesa. Za mekše, vodenastije sastojke poput luka ili morskih plodova, Pulse način rada odradit će ravnomjerno rezanje i miješanje za vrhunskim rezultatima. A za sporo i temeljito miješanje tu je Low-speed načina rada koji svojim glatkim pokretanjem osigurava izradu vrhunskih krema i umaka koji nipošto neće razočarati vaše goste kada im poslužite večeru.

Svi oni koji imaju malenu razigranu djecu ne moraju se brinuti oko sigurnosti - uređaj posjeduje "child lock" funkciju koja onemogućuje rad uređaja. Jednostavno, uključite spomenutu funkciju i budite bezbrižni. A kako uređaj dolazi i s poklopcem za rezač, sada vaš blender možete bezbrižno pohraniti gdje god želite. Držač za rezanje moguće je praktično iskoristiti i kao alat koji sprječava nastajanje nereda - iskoristite ga kao stalak tijekom kuhanja kako sok od povrća ne bi zaprljao vaše kuhinjske plohe.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince