Obavijesti

Promo sadržaj

Pet razloga zašto vam tijekom godišnjeg odmora treba moćan pametni telefon

Pet razloga zašto vam tijekom godišnjeg odmora treba moćan pametni telefon
4

Mnogi tvrde da za idealan odmor treba ugasiti svoje pametne telefone. Govore kako nas fizički, psihički i emotivno udaljavaju od mjesta i trenutaka u kojima se tada nalazimo

No, postoji pametni telefon kojemu je prioritet pružanje revolucionarnog korisničkog iskustva i prilagodba vašem lifestyleu, zbog čega je upravo on najbolji suputnik na putovanjima i tijekom slobodnog vremena.

Zato jer se doma vraćate s najboljim fotografijama i videima

U svima nama živi jedan mali fotograf kreativac. Nekoga više, a nekoga manje zanima, no svi volimo imati odlične fotke i videozapise s odmora. Razlog je naravno, praviti kolege s posla i prijatelje ljubomornima, ali i imati uspomenu koja će nas tijekom hladnih zimskih dana vratiti na sunčanu ljetnu plažu. Videozapisi i fotografije studijske kvalitete koje omogućavaju brojne opcije i mogućnosti temeljene na umjetnoj inteligenciji zasigurno će pobuditi fotografa u vama.

Uz profi značajke, ultra kvaliteta postiže se i s prednjom kamerom od 40MP te četverostrukom stražnjom kamerom koja se sastoji od ultraširoke, široke i dvostruke tele-foto kamere na Samsung Galaxy S21 Ultra 5G pametnom telefonu. Fotografije i videozapisi biti će vam uglađeni i mirni, ali prožeti akcijom zbog pro senzora od 108 MP i 64 puta bogatijim bojama s čak tri puta širim dinamičkim rasponom.

Zato jer precizan i realističan zaslon znači jedinstveno korisničko iskustvo

Često se zna dogoditi da zasloni na pametnim telefonima, npr. prilikom brzog scrollanja na društvenim mrežama blokiraju, štekaju, kasne s prikazom i slično. To sigurno nije ugodno, pogotovo ako ste na odmoru i želite da sve teče glatko i bude opušteno. Uz Dynamic AMOLED 2X zaslon od 6.8 inča s Quad HD+ kvalitetom i brzinom osvježavanja zaslona od 120 Hz to se sigurno neće događati. Moći ćete tijekom ugodnih ljetnih noći uz nevjerojatno brzo i uglađeno korištenje vašeg Galaxy S21 Ultra 5G pametnog telefona slušati glasanje cvrčaka ispred terase. Tijekom odmaranja tijela i uma treba smanjiti i umor očiju.  Bezbrižno korištenje bez naprezanja očiju pruža vam značajka Eye Comfort Shield automatskom prilagodbom filtera plavog svjetla na zaslonu.

Zato jer bez dobre baterije sve ostalo pada u vodu

Svi su se barem jednom upoznali s iskustvom baterije na 1% ili gašenjem pametnog telefona upravo u onom trenutku kada im je najviše trebao. Baterija treba biti kamen temeljac koji će izdržati svakodnevno cjelodnevno korištenje bez gubitka svojih performansi. Samsung Galaxy S21 Ultra 5G ima bateriju od golemih 5000 mAh kojoj je zadatak nadmašiti i izdržati dulje od vašeg dana. Također, upotrebom 25-vatnog punjača uklanjate strah od prazne baterije zato jer će za samo 30 minuta vaša baterija postići 50% napunjenosti putem opcije Osobito brzog punjenja.

Zato jer moćnih performansi nikad nije dosta

Nadovezujući se na zaslon, realno, čemu služi vrhunski zaslon ako mu procesor nije dorastao? Samsung galaxy Ultra 5G pobrinuo se i u tom smislu jer mu sigurno nisu u cilju prozivke da su mu oči veće od trbuha. Krasi ga 5nm procesor kojeg simbolizira ultra snaga i ultra brzina. To je ujedno najnapredniji i najbrži procesor do sada u Galaxy pametnom telefonu. Uz to, karakterizira ga i veća razina energetske učinkovitosti.

Zato jer bezbrižno ljeto čini i vodootporni pametni telefon

Ljeto i ljetne radosti uz sebe usko vuku puknuća zaslona i „okrijepljivanje“ pametnog telefona vodom. Vjerojatno se većini dogodilo da im je u kupaćim gaćama ostao mobitel, a to su, ako su imali sreće shvatili prije ulaska u more ili bazen. No, neki nisu te sreće pa su onda umjesto uživanja na plaži morali ići u apartman pružiti pametnom telefonu tretman u riži. Galaxy S21 Ultra 5G i tu brine umjesto vas jer je ocijenjen razinom vodootpornosti IP68. Od padova i puknuća štiti  Corning Gorilla Glass VICTUS™, najčvršće i najtvrđe Gorilla Glass staklo do sada koje smanjuje mogućnost grebanja te pruža zaštitu s prednje i stražnje strane pametnog telefona.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike
Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!