Obavijesti

Promo sadržaj

Pevex - najbolja destinacija za božićne ukrase i mnogo više

Pevex - najbolja destinacija za božićne ukrase i mnogo više
3

„U koju boju okititi bor ovog Božića? Da li da idem sa crvenom ili zlatnom temom? Ili pak crnom i mint zelenom? Hm.., a  gdje da nađem najsjajnije lampice?“ Ne brinite. Pevex ima odgovor na sva vaša pitanja i nedoumice

„U koju boju okititi bor ovog Božića? Da li da idem sa crvenom ili zlatnom temom? Ili pak crnom i mint zelenom? Hm.., a  gdje da nađem najsjajnije lampice?“ Ne brinite. Pevex ima odgovor na sva vaša pitanja i nedoumice.

Vjerujemo da ima još onih koji razmišljaju koje boje i stil bi odabrali za dekoracije ove godine. Bilo da ste ljubitelji klasičnog, elegantnog ili kičastog, Pevexova ponuda božićnih ukrasa je sve što vam treba. 

Crvena i zelena su tradicionalne boje Božića koje će nas uvijek podsjećati na topli roditeljski dom, a i savršeno se slažu uz bilo koji stil uređenja, dok su srebrena i zlatna boje raskoši i sjaja koje u vaš dom donose jednu posebnu vrstu čarolije. Ovaj nezamjenjivi kvartet boja, u posljednjih nekoliko godina poljuljali su – ukrasi pastelnih boja, dok će drveni ukrasi dati domu toplinu koja nas nostalgično vraća u djetinjstvo.

U trendu su razne kombinacije boja, no pastelno roza i mint zelena se najbolje slažu uz bijelu boju ukrasa. Ove godine su posebno popularne crne kuglice za bor koje će uz zlatne i bakrene motive unijeti dašak glamura i elegancije u životni prostor.

Donosimo par ideja za dekoraciju koje će svaki dom pretvoriti u blagdansku bajku, a najbolje od svega je što ih možete pronaći na jednom mjestu. Pevex donosi do 50% popusta na odabrane artikle iz božićnog asortimana, zato trk u najbliži Pevex prodajni centar!

Ne smijemo zaboraviti i ukrase koji nisu nužno za kićenje bora, a nezaobilazni su u pretvaranju doma u pravu blagdansku bajku. Od ukrasnog umjetnog sjajnog cvijeća, svijećnjaka, ukrasnih fenjera pa do orašara, jastuka i božićnih šalica za najukusniji topli napitak. Također, Pevex je prvi u „Uradi sam“  segmentu i potiče nas na kreativnost i proaktivnost oko izrade svojih vlastitih ukrasa! Donosimo vam ideju: Paket kuglica u vašoj najdražoj boji, vijenac od slame, pištolj za vruće ljepilo, 20 minuta strpljenja i vaš ukrasni vijenac za vrata je tu!