Obavijesti

Promo sadržaj

Plavi orkestar i Bajaga & Instruktori stižu na Rujanfest

Plavi orkestar i Bajaga & Instruktori stižu na Rujanfest
6

Pomakni svoje granice zabave i gledaj koncerte najvećih regionalnih zvijezda na Rujanfestu na Bundeku. Ove godine dolaze Željko Joksimović, Bajaga i Instruktori, Plavi orkestar, Željko Samardžić i mnogi drugi

Od 13. do 22. rujna na Bundeku se priprema najveći i najbolji Rujanfest do sada. Osim šarolike ponude izvođača tu je i velika gourmet koja će imati hrane iz svih krajeva Hrvatske, nedjeljom će se u 'Kvart fajtu' moći osvojiti titula najboljeg kvarta, a svaki dan nastupaju komičari u stand-up showu. 

Glazba nema granice na Rujanfestu! 

Ovogodišnji posjetitelji Rujanfesta imaju ekskluzivnu priliku na Bundeku uživo čuti klasike poput „Bolje biti pijan nego star“, „Ako su to samo bile laži“ „Odlazim“ ili bezvremenske hitove poput „Godine prolaze“, „Život je nekad siv, nekad žut“ i „Tišina“ i to u originalnoj izvedbi Plavog Orkestra te Bajage i Instruktora! Ovo je jedinstvena prilika za vidjeti glazbenike koji jako rijetko nastupaju u Hrvatskoj. Uz njih potvrđeni izvođači za ovu godinu su i Jole i Željko Joksimović, Maja Šuput i Željko Samardžić, kao i Haris Džinović te Miroslav Ilić. 

Najmanja cijena ulaznice za najveće glazbene zvijezde

Sve ove velike regionalne glazbene zvijezde se mogu vidjeti za jedinstvenu cijenu ulaznice od 35kn. Ulaznica će se moći kupiti na ulazu na festival i vrijedit će za cijelu večer i sve sadržaje. Ulaz se nedjeljom neće naplaćivati. 

Rujanfest je posebnu pažnju obratio i na ljubitelje ostalih glazbenih žanrova! Posebna pozornica rezervirana je za DJ-e R'n'B i house glazbe. Dnevna pozornica ugostit će vrhunske bendove i DJ-e , dok će jedna pozornica biti domaćin popularne regionalne glazbe. Ni tu nije kraj – stiže još iznenađenja, a  sve najave se mogu pratiti na webu www.rujanfest.com.

Koncertni spektakli iz prvog reda

Glavna će pozornica ove godine imati posebne zone kako bi svi mogli uživati u svojim omiljenim koncertima. Uz redovne ulaznice, moći će se kupiti i posebne za 'fan pit' zonu za gledanje koncerta iz prvog reda. VIP ulaznice će omogućiti posjetiteljima ulazak u poseban VIP prostor uz pozornicu, bez gužve, s rezerviranim stolovima i povišenim platformama za bolji pogled na koncert.  Obične ulaznice po cijeni od 35kn će biti moguće kupiti na ulazu, a sve ostale će uskoro biti u pretprodaju. 

Svoje iskustvo Rujanfesta podijeli ove godine na svim društvenim mrežama sa #rujanfest2019 i #glazbanemagranice! 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini