Obavijesti

Promo sadržaj

Plodine nastavljaju sa širenjem mreže – Novi supermarket Plodina otvoren u Vrsaru

Plodine nastavljaju sa širenjem mreže –  Novi supermarket Plodina otvoren u Vrsaru
3

U Vrsaru je otvoren moderan supermarket Plodina, čime Plodine sada broje 96 trgovina u Hrvatskoj. Nastavak je to intenzivnog širenja maloprodajne mreže modernih supermarketa i učvršćivanja liderske pozicije, kao jedan od vodećih maloprodajnih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj

U petak 18. veljače je u Vrsaru, na adresi Ulica Sv.Martin 4a, otvoren novi supermarket Plodina.

Vrijednom investicijom na 1600 m2 uređen je moderan prodajni prostor koji uz vrhunsku opremu i praktična dizajnerska rješenja zadovoljava najviše trgovačke standarde, te svojim kupcima omogućava još ugodniju kupovinu.

U prodajnom prostoru dostupna je samoposlužna pekara, odjel delikatesa, mesnica i gastro odjel, te tzv. zelena tržnica sa svakodnevno svježim voćem i povrćem. Moderno skladište, komore i razne pripremnice kupcima osiguravaju dostupnost i svježinu proizvoda svakoga dana.

Novi supermarket Plodina zadržao je svoj prepoznatljivi široki asortiman, pa tako i ovdje kupci mogu pronaći svježe i provjerene proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete.  I u Vrsaru prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz bogatu ponudu domaćih i stranih proizvoda, te proizvoda robne marke Plodine, a kroz ponudu neprehrambenih proizvoda Plodine su osigurale sve što treba jednom kućanstvu.

Otvorenje novog supermarketa Plodina posebno je razveselilo stanovnike Vrsara, a uz nadu da će uskoro krenuti i  nova turistička sezona, novo prodajno mjesto biti će dodatna vrijednost za njihove goste. Vrijedno je napomenuti da je otvoreno 40-ak  novih radnih mjesta.

Poštivajući epidemiološke mjere, te u cilju smanjenja bliskih kontakata uobičajeni  prigodni zabavni program i degustacije na dan otvorenja su otkazane. Zato su kupci mogli uživati u brojnim pogodnostima i akcijama pripremljenim posebno za prvi tjedan otvorenja.

Radno vrijeme Plodina Vrsar je od ponedjeljka do subote 7:00 – 22:00, a nedjeljom 7:00 – 18:00 sati.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?
PROMO

Tko iz Hrvatske ima priliku pobijediti Maxa Verstappena?

Riječanin Luka Matković utrkivat će se protiv Maxa Verstappena na Player 0.0 globalnom finalu!
Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija
PROMO

Ante Cash isprobao proizvod kojeg se pribojava svaka betonska konstrukcija

Isprobali smo svrdlo s karbidnim vrhom. Iako ga na gradilištima od milja zovu čarobnim štapićem, riječ je o priboru kojeg se pribojava svaka armirano-betonska konstrukcija.