Obavijesti

Promo sadržaj

Plodine u Svetoj Nedelji otvorile svoj 101. supermarket

Plodine u Svetoj Nedelji otvorile svoj 101. supermarket
9

Plodine nastavljaju intenzivno širenje svoje maloprodajne mreže diljem Lijepe naše, te su vrlo brzo nakon otvorenog jubilarnog 100. supermarketa otvorile i 101. supermarket koji je svoja vrata otvorio u Svetoj Nedelji.

U četvrtak, 01.07. je u Svetoj Nedelji, na adresi Ulica kralja Tomislava 57 otvoren novi supermarket Plodina, tako da Plodine sada broje 101 supermarket u Hrvatskoj.

Moderan supermarket u Svetoj Nedelji zauzima 2.250 m2, te uz vrhunsku opremu i praktična dizajnerska rješenja zadovoljava najviše trgovačke standarde, a za kupce je osigurano 145 parkirnih mjesta.

U samom prodajnom prostoru svakodnevno će biti dostupni već dobro poznati odjeli – praktična  samoposlužna pekara, bogati odjel delikatesa, mesnica i topli gastro odjel te zelena tržnica  prepuna svježeg voća i povrća. Moderno skladište, komore i razne pripremnice znak su dostupnosti i svježine proizvoda na dnevnoj bazi.

Kao i u ostatku Hrvatske, u Svetoj Nedelji će biti dostupan dobro poznati široki asortiman Plodina,  pa tako i ovdje kupci mogu pronaći provjerene, svježe proizvode savršenog omjera cijene i kvalitete. Prehrambeni proizvodi zastupljeni su kroz bogatu ponudu domaćih i stranih proizvoda te robnih marki Plodine, a kroz ponudu neprehrambenih proizvoda, Plodine udovoljavaju svim potrebama kućanstva.

9
| Foto: Plodine

Važno je napomenuti da Plodine otvaraju i nova radna mjesta, te je  40-ak  djelatnika dobilo zaposlenje u supermarketu Sveta Nedelja.

Na dan otvorenja svi su kupci mogli uživati u prigodnom glazbenom programu, roštilju i finim degustacijama, osvježavajućim pićima ili zaigrati kolo sreće i osvojiti vrijedne nagrade.

 

Uz zabavu, pripremljene su i posebno atraktivne akcije koje vrijede u tjednu otvorenja, a i nadalje će kupci moći uživati u dobro poznatim akcijama Plodina.

Radno vrijeme Plodina Sveta Nedelja je od ponedjeljka do nedjelje  7:00 – 22:00 sata.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.