Obavijesti

Promo sadržaj

Podravka nagrađuje svoje radnike za pojačan rad

Podravka nagrađuje svoje radnike za pojačan rad
4

Podravka nagrađuje svoje radnike u proizvodno logističkim cjelinama te direktno povezanim službama

Uprava Podravke donijela je odluku o isplati jednokratne nagradu u iznosu od 1.000 kuna neto u znak zahvale radnicima Podravke koji u ožujku ove godine pojačano rade, obzirom na pojačane narudžbe vezane uz novonastalu situaciju s koronavirusom. Nesebičan svakodnevni angažman, posebno u ovo doba povećanog obujma poslova zbog potreba povećanja proizvodnje i daljnjeg plasmana Podravkinih proizvoda, Uprava je odlučila nagraditi te će zaposlenicima u proizvodno logističkim cjelinama te službama podrške, nakon isplate plaće za ožujak, u travnju biti isplaćeno dodatnih tisuću kuna neto.

Na ovaj način još jednom želimo zahvaliti našim zaposlenicima na predanom radu, pogotovo onima koji i u ovoj aktualnoj situaciji vezanoj uz koronavirus savjesno i angažirano pojačano odrađuju svoj posao i omogućuju da Podravkini proizvodi budu svima dostupni u trgovinama. Naši zaposlenici iz proizvodno logističkih cjelina, te onih službi koje su zajedno s navedenim cjelinama ovih dana organizirane za rad u tri, odnosno četiri smjene, upravo su ti koji su najzaslužniji da svakodnevni život ne stane u potpunosti stoga im na ovaj način dodatno želimo pokazati da cijenimo njihov trud i rad.“, istaknuo je Marin Pucar, predsjednik Uprave Podravke donoseći ovakvu odluku.

Vrijedi podsjetiti kako je Uprava Podravke već nagrađivala zaposlenike iz spomenutih cjelina koji su u ljetnim mjesecima prijašnjih godina imali povećan radni učinak zbog zadovoljavanja pojačanih potreba tržišta u turističkoj sezoni.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"
PROMO

Holcim Hrvatska predvodi put prema dekarbonizaciji na događaju "Journey to Net Zero"

Holcim Hrvatska, vodeća tvrtka u građevinskoj industriji, oduševila je svoje partnere, dobavljače i kupce na ekskluzivnom događaju "Journey to Net Zero" u prestižnoj Laubi.

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila
PROMO

Kineska 40. antarktička ekspedicija uspješno završila

U organizaciji Ministarstva prirodnih resursa 40. kineska antarktička ekspedicija krenula je iz istočne kineske općine Šangaj 1. studenoga 2023. Tim ekspedicije prešao je više od 30 000 nautičkih milja
Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama
PROMO

Vaš saveznik u borbi s prašinom i dlakama

Recite zbogom čak i najmanjim česticama prašine i osigurajte čist dom za svoju obitelj