Obavijesti

Promo sadržaj

Pogledajte što se može dogoditi kada kupujete namještaj

Pogledajte što se može dogoditi kada kupujete namještaj
4

Evo što se dogodilo Zvonku. Prvi put nakon što se uselio u novi stan, Zvonko je odlučio uhvatiti se preuređenja

Preuređenje životnog prostora nikada nije lagan i jednostavan zadatak. Baš kao i kupovina novog kućanskog aparata u trenutku kada starog želite zamijeniti. Zahtijeva hrpu planiranja, vremena, strpljenja i, naravno, novca. Čak i onda kada sve ide po planu! A kada bismo vam rekli da ima načina kojim preuređenje životnog prostora možete provesti jednostavnije, brže i jeftinije, biste li nam vjerovali?

 

Evo što se dogodilo Zvonku. Prvi put nakon što se uselio u novi stan, Zvonko je odlučio uhvatiti se preuređenja. Bilo je i vrijeme da ga uredi po svom guštu, prošla je već gotovo cijela godina od kada živi tu. Preuredit će spavaću sobu – definitivno mu treba novi krevet, potražit će novu sjedeću garnituru za dnevni boravak i nabavit još par sitnica za kuhinju i kupaonicu. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Najveći saveznik – internet! 

Do sada je imao samo pozitivna iskustva sa web kupovinom, a kako su mu praktičnost i jednostavnost visoko na listi prioriteta, odlučio je svu novu opremu za dom potražiti u web trgovinama. Svoju potragu je započeo na Jeftinije.hr, online shopping centru u kojem je mogao pregledati i usporediti sve proizvode na jednom mjestu. 

„Imam nepredvidljivo radno vrijeme i nije mi zgodno obilaziti salone namještaja i robne kuće kako bi pronašao komade koji mi se sviđaju, zato su mi super platforme za usporedbu proizvoda.“ 

Ogromna je prednost kada na jednom mjestu možeš pogledati i usporediti sve za spavaću sobu – od okvira kreveta, podnice, madraca do jastuka i posteljine, sve za kuhinju i kupaonicu – nove police, kuhinjske ormariće pa čak i mikrovalne pećnice, sve što ti treba u dnevnom boravku, predsoblju ili na terasi. 

Budite realni kada planirate budžet! 

Budžet igra ogromnu ulogu u planiranju kupovine nove opreme za dom. Kupovati komad po komad ili sve odjednom ima svojih mana i prednosti. Ali, ako si to možete priuštiti, dobra je ideja kupiti sve odjednom jer na taj način možete ostvariti dodatne uštede u web trgovinama. 

Odlična prednost kupovanja u web trgovinama je lakoća uspoređivanja. Usporedba proizvoda, trgovina i uvjeta kupovine će definitivno pomoći da sve ostane unutar budžeta. A možda poput Zvonka uspijete uštedjeti i za ušteđenu razliku kupiti novu mikrovalnu pećnicu ili zamijeniti staru slavinu na sudoperu.

Velika ponuda = velika prednost! 

Originalno, lijepo, skladno… sve to želimo postići kada odabiremo novi namještaj i opremu za dom. I tu je ponuda web trgovina u ogromnoj prednosti nad već viđenim komadima u salonima namještaja jer veliki su izgledi da ćete u web trgovinama puno brže pronaći baš taj specifičan model kojeg ste zamislili – bez obzira je li riječ o kauču, komodi ili polici za knjige.  

„Imao sam jasnu sliku fotelje koju sam htio kupiti za dnevni boravak, pokušao sam je par puta opisati prodavačima u trgovini ali uvijek mi se činilo da me ni ne pokušavaju čuti i shvatiti što želim.“ 

Zvonko je svoju fotelju iz snova pronašao na rasprodaji u web trgovini, bila mu je dostavljena u roku pet radnih dana. Kupio je i krevet, tepih za dnevnu sobu, police za kuhinju i novo ogledalo u kupaonici, a zahvaljujući pametnim kupovnim odlukama uštedio je dobar dio budžeta. 

Za kraj, zamolili smo ga da otkrije pet ključnih savjeta za sve nas koji idući komad namještaja planiramo kupiti na webu:

  • Kupnju započnite u online shopping centru Jeftinije.hr (500.000 proizvoda iz preko 250 trgovina)
  • Usporedite cijene u različitim trgovinama
  • Čitajte mišljenja i komentare drugih kupaca
  • Precizno i temeljito provjerite mjere, materijale i boje namještaja 
  • U web trgovini detaljno provjerite uvjete dostave i povrata proizvoda
     

Sada brzo pregledajte kategorije i potražite što još morate kupiti ili želite zamijeniti: 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince