Promo sadržaj

Komentari 0

Pošaljite recept za marinadu i osvojite poklon paket Vezak vina za roštiljanje s ekipom!

Pošaljite recept za marinadu i osvojite poklon paket Vezak vina za roštiljanje s ekipom!

Prijatelj vas je pozvao na roštiljanje ili sami planirate okupiti ekipu za jedno vikend grillanje? Pobrinite se da u tom slučaju imate idealno vino kojim ćete počastiti goste. U tome vam možemo pomoći, a sve što trebate je zaigrati nagradni natječaj

Svako je roštiljanje idealno tek onda kada slasno pripremljenom mesu nazdravimo s pokojom čašom pravog vina. A koje se vino najbolje sljubljuje s različitim vrstama mesa? Nepisano pravilo u gastro svijetu kaže da bismo uz meso slabijeg intenziteta, s manje masnoće, poput pilećih prsa, ražnjića ili ribe, trebali konzumirati lagano bijelo vino, poput graševine i chardonnaya. S druge strane, roštiljke i odresci, odnosno masniji komadi mesa traže jače vinske note. No, kako spojiti vino i meso kad je riječ o marinadi za roštilj?

U sklopu Chill&Grilla, Vezak i 24sata pripremili su za vas vinski nagradni natječaj, a sve što trebate napraviti da biste osvojili nagradu jest poslati recept za mesnu marinadu koja se najbolje sljubljuje uz neko od vina iz Vezak ponude. 

Cijela priča Vezak vina sažeta je u sloganu 'Ljepota povezivanja' jer s neobičnom lakoćom povezuje trenutke, generacije, društva i događaje, a na prvi gutljaj osvaja iskrenim okusom. Riječ je o modernom vinu ljupke svježine i idealno sljubljenih, lepršavih voćnih aroma čije su glavne karakteristike jedinstvena lakoća i ugodna pitkost.

Nagradni natječaj je završen, hvala na sudjelovanju! Dobitnici su: