Obavijesti

Promo sadržaj

Fortenova grupa omogućuje razvoj i napredovanje zaposlenika...

Fortenova grupa omogućuje razvoj i napredovanje zaposlenika...

Uz status najvećeg poslodavca, Fortenova grupa je i jedan od najkvalitetnijih poslodavaca koji su zanimljivi zaposlenicima različitih profila. Na pet tržišta zapošljava preko 52.000 zaposlenika

Fortenova grupu čine kompanije u djelatnostima maloprodaje i veleprodaje, hrane, poljoprivrede i ostalim netemeljnim djelatnostima koji su lideri industrije u Hrvatskoj i regiji (Konzum, Mercator, Ledo, Zvijezda, Jamnica, PIK Vrbovec, Belje, Sarajevski kiseljak, Frikom….).  U svojim kompanijama Fortenova grupa u pet država regije zapošljava 52.000 zaposlenika.

Najveći je poslodavac u Hrvatskoj, BiH,Crnoj Gori i Sloveniji te drugi najveći poslodavac u Srbiji. Međutim, uz status najvećeg poslodavca, Fortenova grupa je i jedan od najkvalitetnijih i najpoželjnijih poslodavaca koji su zanimljivi potencijalnim zaposlenicima različitih profila i struka. 
Smatraju kako velik i raznolik sustav u sklopu kojeg se nalaze kompanije koje su lideri industrije u Hrvatskoj i regiji, stručnjacima otvara priliku za učenje najboljih poslovnih praksi i osigurava prostor za napredovanje. Pritom je upravo kombinacija visoke kvalitete proizvoda, ulaganje u razvoj i inovacije, praćenje trendova te potreba potrošača kao i ulaganje u zaposlenike, omogućilo kompanijama Fortenova grupe održavanje liderskih pozicija na tržištu. Budući da su u svim segmentima poslovanja fokusirani na krajnjeg korisnika, kvalitetu usluge i poslovne rezultate, vjeruju da njihove korporativne ciljeve mogu kontinuirano postizati samo motivirani, educirani i sretni zaposlenici. 
 

Dodatna motivacija talentima prilikom zapošljavanja u Fortenova grupi je sigurno i spoj poslovnog iskustva i novih znanja, uvođenja novih tehnologija i suradnje s vodećim obrazovnim institucijama. Zaposlenicima je ujedno otvoren i veliki prostor za profesionalnu migraciju iz kompanije u kompaniju ili iz djelatnosti u djelatnost.  
- Dobrodošli su nam svi oni koji žele aktivno graditi svoj karijerni put. Naše kompanije nude dobru kombinaciju radnih uvjeta, razvojnog zamaha i karijernih izazova kroz jasna pravila napredovanja pa su zato zanimljive potencijalnim zaposlenicima. Fortenova grupa očito je prepoznata kao kvalitetan poslodavac, budući da svjedočimo velikom interesu prilikom oglašavanja otvorenih radnih mjesta i novog zapošljavanja - ističu u Fortenova grupi. 
Osim što tržištu sustavno nude nešto novo iz palete proizvoda i usluga, kompanije iz Grupe su i nositelji razvoja i zapošljavanja u okruženju u kojem posluju, a ujedno su često začetnici i predvodnici novih trendova. Ključna kompetitivna prednost Fortenova grupe su njezini brendovi, i to ne samo na razini proizvoda, nego i kompanija koje posluju unutar Grupe. 
- Fortenova grupa svoj održivi rast temelji na postojećim brendovima i snažnom razvoju novih proizvoda u skladu s novim trendovima u poljoprivredi, prehrani i maloprodaji. Naše vrijednosti su izvrsnost, odgovornost i poštenje, suradnja, održivost i inovativnost. Ove vrijednosti dijelimo s našim kupcima, partnerima, zaposlenicima i vlasnicima te pritom gradimo održivo i profitabilno poslovanje koje stvara novu vrijednost za sve dionike - napominju u Fortenova grupi. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini