Obavijesti

Promo sadržaj

Komentari 0

Povećala gustoću kose u 4 tjedna bez presađivanja

Povećala gustoću kose u 4 tjedna bez presađivanja
10

Ovo je autentična priča Kristine (34 g.) koja je uradila nešto što se može činiti nemogućim – pobijedila je ispadanje kose i povećala gustoću iste za 67% u mjesec dana

I ne samo to, postigla je ovaj rezultat bez invazivnih intervencija. Kako je to učinila?

Kristina radosno pokazuje stare slike na kojima oduševljava bujnom kosom kao zvijezda sapunice. Njezin izgled ne odstupa mnogo od sadašnjeg, ali još do nedavno je gledala ove slike s tugom, razočarenjem i suzama. Zašto?

- Tijekom trudnoće ne samo da sam se debljala, nego sam i gubila kosu. Moja bujna kosa je postajala sve manja, a i redovito je gubila nekadašnji sjaj – kaže žena. - Nisam se zbog toga osjećala dobro, ali stručnjaci s televizijskih programa su me smirivali kako će to proći. Povjerovala sam im i bila strpljiva – dodaje.

Hoće li to proći?

- Kada sam postala sretna mama Ane, na trenutak sam zaboravila na svoje probleme s ispadanjem kose, ali nažalost to nije trajalo predugo… - kaže. - Još tijekom prvog mjeseca sam primijetila da ne prestaje ispadati. I ne samo to! Gubila sam ju sve više. Počela sam ju čudno vezivati i sve češće sam pokrivala glavu. Stidjela sam se..

- Ipak, kap je prelila čašu jednog jutra u kolovozu… - govori. - Probudilo nas je glasno kucanje na vrata. Ispostavilo se da su to bili ljuti susjedi ispod nas, koji su došli da se svađaju, jer im curi sa stropa u kupaonici. Došao je vodoinstalater i počeo demontirati tuš kabinu – nastavlja. - Tada se dogodilo najgore. Iz sifona je izvukao kuglu mojih dlaka i našalio se: „Ova, ova je životinjica uzrok tog začepljenja“. Samo, meni uopće nije bilo do smijeha.

Provjerene metode

- Odmah sam otišla u ljekarnu i kupila cijelu korpu raznih vrsta suplemenata, preparata, a čak i uređaj za masiranje glave. Svi ovi proizvodi su mi trebali zaustaviti proces gubljenja kose i potaknuti nove dlake na rast – priča uzbuđeno.

- Svaki dan sam posvećivala vrijeme na masažu, redovito sam uzimala skupe pilule, a noću sam stavljala smrdljivu masku i spavala s kapom. Radila sam to tjednima i nisam osjetila poboljšanje. Svakodnevno je doma bilo više mojih dlaka, zbog čega mi je muž predložio da se ošišam na kratko...

Odluka je pala

- To je bio šok! Cijeli život sam imala dugu kosu. Uvijek je bila moj adut, nešto na čemu su mi druge djevojke zavidjele, a muškarci dijelili komplimente. Možda će nekome zvučati čudno, ali ja sam bila vrlo vezana za nju i nisam mogla zamisliti život s kratkom, a osim toga sve rjeđom kosom...

- Očajna sam plakala na krevetu, a muž me je tješio. Kada je zaspao, tražila sam na internetu informacije o presađivanju kose. Čitala sam o neuspješnim i bolnim intervencijama, koje su osim toga bile i skupe. Nisam znala kakvu odluku donijeti, kad odjednom...

- Naišla sam na razgovor sa švicarskim stručnjacima koji su predstavljali svoje otkriće. Sredstvo za rast kose koje je pomoglo ženama i muškarcima na cijelom svijetu. Bilo mi je teško povjerovati u to, ali sam znala da je to posljednja prilika.

Kraj ispadanja

- Već nakon prve uporabe ove metode sam primijetila da je moja kosa sjajna i malo deblja. Zapravo sam iz dana u dan promatrala kako moja kosa vraća nekadašnji sjaj – priča s osmjehom. - Prošlo je samo mjesec dana, a ja na jastuku i četki nisam nalazila nijednu dlaku. Jednostavno su prestale ispadati! A još to nije bilo sve, primijetila sam i da mi rastu nove dlake. Sretna sam da sam saznala za ovu metodu, jer zahvaljujući njoj ponovno imam jaku i sjajnu kosu.

Provjerite Kristininu metodu i povratite bujnu kosu >>