Obavijesti

Promo sadržaj

Poziv frizerima: Uskoro početak "La Bellezza Academy"u Mostaru

Poziv frizerima: Uskoro početak "La Bellezza Academy"u Mostaru
4

U Mostaru u edukacijskom centru "La Bellezza Academy" 05.09.2022. godine počinju edukacije za frizere i kozmetičare sa ili bez iskustva

"Svoje znanje stečeno višedecenijskim iskustvom želimo prenijeti na one koji su kao i mi, zaljubljeni u svoj posao i svjesni su važnosti konstantnog usavršavanja i napredovanja u skladu s novim tehnikama i tehnologijama", rekla je Marijana Azinović, vlasnica La Bellezza studija Mostar

Dodala je da Akademija počinje educirati zainteresirane individualne ili grupne polaznike, koji imaju iskustvo i žele da unaprijede znanje ali i one koji nemaju iskustvo ali imaju ljubav prema frizerskom i kozmetičkom poslu. 

Polaznici akademije moći će se educirati o hairstylingu, makeup-u, tečaju mode ali i o načinima prodaje gdje će domaći i regionalni stručnjaci savjetovati o vještina i tehnikama -kako povećati prihode, kako uspješno promovirati svoje usluge ili proizvode? 

Tim "La Bellezza Academy", osim u svom prostoru, nudi edukacije i u Vašem salonu širom BiH, prema potrebama frizera i kozmetičara. 

ZAŠTO IZABRATI "LA BELLEZZA ACADEMY" MOSTAR? 

"Naše višegodišnje iskustvo rada s klijentima i ekskluzivnim svjetskim kozmetičkim brendovima govori da smo prepoznati kao vrhunski tim koji je osvojio brojne nagrade i priznanja za svoj rad u BiH, regiji i na međunarodnoj razini. Također, stojimo iza svakog certifikata", kazala je Marijana Azinović, vlasnica La Bellezza studija Mostar. 

Nakon svake položene edukacije, polaznici dobivaju certifikat La Bellezza Academy. Nakon svake edukacije obvezan je završni ispit gdje se utvrđuje postignuto znanje polaznika akademije. 

Za informacije o edukacijama, cijenama, molimo Vas da kontaktirate "La Bellezza Academy". 

e-mail: marijana.azinovic@gmail.com 

web: www.academylabellezza.com 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve