Obavijesti

Promo sadržaj

Poznati INA MAZIVA proizvodi od sad dolaze u praktičnim mekanim pakiranjima

Poznati INA MAZIVA proizvodi od sad dolaze u praktičnim mekanim pakiranjima

Od nedavno se proizvodi u mekanim pakiranjima mogu pronaći na maloprodajnim mjestima Ine diljem Hrvatske

INA MAZIVA, članica INA Grupe te poznati proizvođač maziva i autokozmetike, kontinuirano prilagođava proizvodne procese kako bi dodatno pridonijeli očuvanju okoliša te pokazali svoju ekološku osviještenost. Tako je od nedavno poslovanje kompanije upotpunjeno s dvije poluautomatske proizvodne linije koje omogućuju punjenje proizvodnog asortimana na vodenoj bazi u novu, „mekanu“ ambalažu.

U novom pakiranju, koje je u skladu s najnovijim svjetskim praksama kad je riječ o pakiranjima koja ne štete okolišu, dolazi paleta proizvoda – od kupcima dobro poznate tekućine za pranje stakala INA AUTOGLASS ili INA Destilirane vode te čistaća sustava AdBlue. Poboljšana pakiranja odnose se i na zimske proizvode pa će tako kupci od zime moći kupiti i sredstvo za odleđivanje stakala i sredstvo za brzo odleđivanje INA DEFROSTER, oboje u mekanim izdanjima koja, osim što pridonose očuvanju okoliša, ujedno su i praktičnija jer se prazan dio može zarolati i tako uštedjeti prostor.

Trenutno su kupcima na raspolaganju INA Autoglass s mirisom bora u pakiranjima od 3 i 4,5 litre te INA Ultra Glass Cleaner s mirisom limete u pakiranju od 3 litre. Dodatno, na policama maloprodajnih mjesta Ine može se pronaći i INA Destilirana voda u pakiranju od 3 i 5 litre.

Branimir Vuković, direktor Komercijalnih poslova i optimizacije INA MAZIVA osvrnuo se na nastojanja kompanije da zadovolji najviše ekološke standarde: „INA MAZIVA su ekološki osviještena kompanija koja kontinuirano prilagođava svoje poslovanje kako bismo ostavili što je moguće manji utjecaj na okoliš. Uvođenjem novih mekih pakiranja napravili smo korak naprijed prema funkcionalnom i inovativnom pristupu u pakiranju naših proizvoda, a istovremeno smo svojim kupcima omogućili praktičnije i ekonomičnije pakiranje njihovih omiljenih sredstava.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zamjenom standardne ambalaže za proizvode na vodenoj bazi smanjuje se udio plastike za 70%, odnosno 4,5 puta u odnosu na standardnu ambalažu. Nova ambalaža mekih pakiranja dobila je također osvježen i redizajnirani vanjski izgled pa pozivamo sve kupce da počaste svoja vozila nekim od proizvoda iz asortimana INA MAZIVA.

Više informacija o proizvodima INA MAZIVA mogu se pronaći na internetskoj stranici kompanije.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj
Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince