Promo sadržaj

Komentari 0

Predstavljamo novu seriju pametnih robotskih usisavača Roomba, serija i3

Predstavljamo novu seriju pametnih robotskih usisavača Roomba, serija i3

Inteligentnom navigacijom, personaliziranim čišćenjem i novim izgledom, robotski usisavač Roomba® i3 savršeno se uklapa u vaš život

VRHUNSKI ROBOT PO PRISTUPAČNOJ CIJENI

iRobot, vodeći proizvođač robota za kućnu upotrebu predstavlja novu seriju pametnih robotskih usisavača, seriju i3. Roomba i3 očarat će vas svojim modernim izgledom i najsuvremenijom tehnologijom.

SKINITE USISAVANJE S DNEVNOG REDA

Roomba i3(i3158) namjerno i logično čisti u pravilnim redovima za navigaciju kroz više prostorija unutar kuće, preko tvrdih podova i tepiha. Ako se baterija robota isprazni, Roomba i3 automatski će se napuniti i nastaviti čišćenje sve dok posao ne završi.

Roomba i3 također je opremljena filtrom visoke učinkovitosti koji zadržava 99 posto peludi, plijesni, grinja i alergena za mačke i pse. Trostupanjski sustav čišćenja robota sastoji se od dvostrukih višestrukih gumenih četki koje zajedno djeluju kako bi učinkovito očistile, posebno dizajnirane bočne četke za rubove i kutove i 10X veće usisne snage u usporedbi sa serijom Roomba 600. Koristeći patentiranu tehnologiju Dirt Detect ™, Roomba i3 zna gdje se nakuplja prljavština i fokusira čišćenje na tim određenim područjima.

PRILAGOĐAVA SE VAŠEM ŽIVOTU, SLUŠA VAŠ GLAS

Roomba i3 donosi promišljeni novi dizajn koji se dobro uklapa u domove potrošača, s izdržljivom teksturom tkanine koja umanjuje otiske prstiju i skuplja manje prašine. Svjetlosni prsten je ugašen dok ne radi i pomaže robotu da se uklopi u vaš prostor, osvjetljavajući se samo kako bi komunicirao ponašanje robota ili obavijesti kada robot aktivno čisti.

Korisnici također mogu dobiti više od svoje Roombe i3 s redizajniranom aplikacijom iRobot Home, koju pokreće iRobot Genius™, a koja korisnicima izvan standardne kontrole aplikacije daje dodatno personalizirano iskustvo čišćenja. Dostupna za iOS i Android uređaje, iRobotova vrhunska umjetna inteligencija i mogućnost razumijevanja kuće omogućuju Roombi i3 da nauči kako želite čistiti. Roomba i3 ponudit će personalizirane prijedloge putem iRobot Home aplikacije, poput preporučenih rasporeda čišćenja na temelju prošlih poslova čišćenja i korisnih prijedloga za čišćenje tijekom sezona linjanja kućnih ljubimaca ili sezona alergija.

Automatizacije temeljene na događajima mogu se postaviti izravno u aplikaciji iRobot Home, ekskluzivnoj mogućnosti za iRobotove kupce. Bez obzira idete li na posao ili u planinarenje, Roomba i3 može započeti čišćenje kad to za vas zatraže pametni kućni uređaji. Kada se povežu s uređajima s omogućenom Alexa ili Google asistentom, korisnici mogu kontrolirati Roombu i3 samo zvukom svog glasa. Roomba i3 također podržava tehnologiju Imprint Link ™ kako bi se mogao povezati i s robotom za pranje podova iRobot Braava jet® m6 kako bi pružio dodatnu razinu čišćenja.

Pogledajte video o seriji i3:

Serija i3 sastoji iz linije i3 koja uključuje robotski usisavač, i iz linije i3+ koja pored robotskog usisavača uključuje i bazu za automatsko pražnjenje spremnika.

Roomba i3+ je opremljena bazom za automatsko pražnjenje prljavštine Clean Base® uz koju robot samostalno prazni svoj spremnik. Roomba i3+ automatski prazni do 60 dana nečistoće i smeća u svoju bazu, koja je ujedno i stanica za punjenje robota. Otpadci se zatim zatvaraju u četveroslojnu AllergenLock™ vrećicu koja zarobljava 99 posto peludi i plijesni.

VODEĆI U SVIJETU ROBOTIKE

iRobot, vodeća svjetska tvrtka za kućne robote, dizajnira i izrađuje robote koji ljudima omogućuju više vremena za sebe i unutar i izvan kuće. iRobot stvorio je kategoriju kućnih robota za čišćenje predstavljanjem svog prvog robotskog usisavača Roomba® 2002. godine. Danas je iRobot globalno poduzeće koje je prodalo više od 30 milijuna robota širom svijeta. iRobotova linija proizvoda, uključujući Roombu i seriju robota za pranje podova Braava®, sadrži vlastite tehnologije i napredne koncepte u čišćenju, mapiranju i navigaciji. iRobot inženjeri grade ekosustav robota i tehnologija kako bi korisnicima omogućili pametni dom.

Još uvijek želite provoditi vrijeme čisteći kuću, ured? Ili biste radije pročitali knjigu, prošetali u prirodi, popili kavu s prijateljicama? Mi znamo za koju opciju će se većina vas odlučiti posebice kada vam otkrijemo da je Roomba i3(i3158) sada na promocijskom popustu. Promocijska cijena je 3.499 Kn i traje od 15.03.2021. i do 30.04. 2021., ali požurite jer količine su ograničene! A Roomba i3+(i3558) možete kupiti po cijeni od 5.899 Kn.

Roomba i3(i3158) i Roomba i3+(i3558) su dostupne na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima (internet trgovina www.irobot.hriRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu iRobot kiosk u City Center One u Splitu ), te kod sljedećih ovlaštenih prodavatelja: Sancta DomenicaSvijet MediaHarvey NormanCentar TehnikeeKupiBazzarLinks. Detaljnije o proizvodima možete pogledati ovdje.