Obavijesti

Promo sadržaj

Predstavljamo novu seriju pametnih robotskih usisavača Roomba, serija i3

Predstavljamo novu seriju pametnih robotskih usisavača Roomba, serija i3
10

Inteligentnom navigacijom, personaliziranim čišćenjem i novim izgledom, robotski usisavač Roomba® i3 savršeno se uklapa u vaš život

VRHUNSKI ROBOT PO PRISTUPAČNOJ CIJENI

iRobot, vodeći proizvođač robota za kućnu upotrebu predstavlja novu seriju pametnih robotskih usisavača, seriju i3. Roomba i3 očarat će vas svojim modernim izgledom i najsuvremenijom tehnologijom.

SKINITE USISAVANJE S DNEVNOG REDA

Roomba i3(i3158) namjerno i logično čisti u pravilnim redovima za navigaciju kroz više prostorija unutar kuće, preko tvrdih podova i tepiha. Ako se baterija robota isprazni, Roomba i3 automatski će se napuniti i nastaviti čišćenje sve dok posao ne završi.

Roomba i3 također je opremljena filtrom visoke učinkovitosti koji zadržava 99 posto peludi, plijesni, grinja i alergena za mačke i pse. Trostupanjski sustav čišćenja robota sastoji se od dvostrukih višestrukih gumenih četki koje zajedno djeluju kako bi učinkovito očistile, posebno dizajnirane bočne četke za rubove i kutove i 10X veće usisne snage u usporedbi sa serijom Roomba 600. Koristeći patentiranu tehnologiju Dirt Detect ™, Roomba i3 zna gdje se nakuplja prljavština i fokusira čišćenje na tim određenim područjima.

PRILAGOĐAVA SE VAŠEM ŽIVOTU, SLUŠA VAŠ GLAS

Roomba i3 donosi promišljeni novi dizajn koji se dobro uklapa u domove potrošača, s izdržljivom teksturom tkanine koja umanjuje otiske prstiju i skuplja manje prašine. Svjetlosni prsten je ugašen dok ne radi i pomaže robotu da se uklopi u vaš prostor, osvjetljavajući se samo kako bi komunicirao ponašanje robota ili obavijesti kada robot aktivno čisti.

Korisnici također mogu dobiti više od svoje Roombe i3 s redizajniranom aplikacijom iRobot Home, koju pokreće iRobot Genius™, a koja korisnicima izvan standardne kontrole aplikacije daje dodatno personalizirano iskustvo čišćenja. Dostupna za iOS i Android uređaje, iRobotova vrhunska umjetna inteligencija i mogućnost razumijevanja kuće omogućuju Roombi i3 da nauči kako želite čistiti. Roomba i3 ponudit će personalizirane prijedloge putem iRobot Home aplikacije, poput preporučenih rasporeda čišćenja na temelju prošlih poslova čišćenja i korisnih prijedloga za čišćenje tijekom sezona linjanja kućnih ljubimaca ili sezona alergija.

Automatizacije temeljene na događajima mogu se postaviti izravno u aplikaciji iRobot Home, ekskluzivnoj mogućnosti za iRobotove kupce. Bez obzira idete li na posao ili u planinarenje, Roomba i3 može započeti čišćenje kad to za vas zatraže pametni kućni uređaji. Kada se povežu s uređajima s omogućenom Alexa ili Google asistentom, korisnici mogu kontrolirati Roombu i3 samo zvukom svog glasa. Roomba i3 također podržava tehnologiju Imprint Link ™ kako bi se mogao povezati i s robotom za pranje podova iRobot Braava jet® m6 kako bi pružio dodatnu razinu čišćenja.

Pogledajte video o seriji i3:

Serija i3 sastoji iz linije i3 koja uključuje robotski usisavač, i iz linije i3+ koja pored robotskog usisavača uključuje i bazu za automatsko pražnjenje spremnika.

Roomba i3+ je opremljena bazom za automatsko pražnjenje prljavštine Clean Base® uz koju robot samostalno prazni svoj spremnik. Roomba i3+ automatski prazni do 60 dana nečistoće i smeća u svoju bazu, koja je ujedno i stanica za punjenje robota. Otpadci se zatim zatvaraju u četveroslojnu AllergenLock™ vrećicu koja zarobljava 99 posto peludi i plijesni.

Roomba i3+(i3558)

VODEĆI U SVIJETU ROBOTIKE

iRobot, vodeća svjetska tvrtka za kućne robote, dizajnira i izrađuje robote koji ljudima omogućuju više vremena za sebe i unutar i izvan kuće. iRobot stvorio je kategoriju kućnih robota za čišćenje predstavljanjem svog prvog robotskog usisavača Roomba® 2002. godine. Danas je iRobot globalno poduzeće koje je prodalo više od 30 milijuna robota širom svijeta. iRobotova linija proizvoda, uključujući Roombu i seriju robota za pranje podova Braava®, sadrži vlastite tehnologije i napredne koncepte u čišćenju, mapiranju i navigaciji. iRobot inženjeri grade ekosustav robota i tehnologija kako bi korisnicima omogućili pametni dom.

Još uvijek želite provoditi vrijeme čisteći kuću, ured? Ili biste radije pročitali knjigu, prošetali u prirodi, popili kavu s prijateljicama? Mi znamo za koju opciju će se većina vas odlučiti posebice kada vam otkrijemo da je Roomba i3(i3158) sada na promocijskom popustu. Promocijska cijena je 3.499 Kn i traje od 15.03.2021. i do 30.04. 2021., ali požurite jer količine su ograničene! A Roomba i3+(i3558) možete kupiti po cijeni od 5.899 Kn.

Roomba i3(i3158) i Roomba i3+(i3558) su dostupne na iRobot Hrvatska maloprodajnim mjestima (internet trgovina www.irobot.hriRobot kiosk u Arena centru u Zagrebu iRobot kiosk u City Center One u Splitu ), te kod sljedećih ovlaštenih prodavatelja: Sancta DomenicaSvijet MediaHarvey NormanCentar TehnikeeKupiBazzarLinks. Detaljnije o proizvodima možete pogledati ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve