Obavijesti

Promo sadržaj

Pričajmo o peglanju, jer peglanje je zakon!

Pričajmo o peglanju, jer peglanje je zakon!
4

Neki se peglanjem opuštaju i obožavaju svoju urednu odjeću dok neke peglanje frustrira zbog gubitka vremena, previše truda uloženog u održavanje odjeće koja će se ionako s novim pranjem ponovo nagomilati

VIDEO

Peglanje je kućanski posao koji volimo ili ne volimo. Neki se peglanjem opuštaju i obožavaju svoju urednu odjeću dok neke peglanje frustrira zbog gubitka vremena, previše truda uloženog u održavanje odjeće koja će se ionako s novim pranjem ponovo nagomilati. Razlozi za i protiv su manje-više poznati svima, ali je prilično jasno da ovaj kućanski zadatak ne možemo izbjeći.

S obzirom na to definirali smo dva tima, tim #danashodamspeglana i #volimpeglati i tim #danashodamzguzvana i #nevolimpeglati, kako bismo vidjeli koji od njih ima veći broj pobornika i zašto točno neki vole, a neki baš i ne vole peglati. Kako bismo to saznali, organiziran je natječaj „Pričajmo o peglanju“ u miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima u terminima 30.06 i 07.07., na https://www.facebook.com/miss7.24sata.hr/ . Tijekom emisije 2 najkreativnija odgovora bit će nagrađena s Philips PerfectCare Elite Plus parnom postajom!

Philips PerfectCare Elite Plus je najsnažnija i najbrža parna postaja na svijetu s izuzetnom laganim glačalom i pametnim automatskim načinom rada. Tijekom peglanja nije potrebno namještati temperaturu jer pametna tehnologija parne postaje OptimalTEMP omogućuje glačanje bilo koje tkanine, od trapera do svile bez progorijevanja. Ako zaboravite na peglu i ostavite je vodoravno na odjeći ili dasci za glačanje neće doći do sagorijevanja i sjajnih tragova. Možete biti bezbrižni.

Pametni senzor DynamiQ točno zna kada se i kako glačalo pomiče i osigurava generiranje snažnog mlaza pare gdje je najpotrebnije. A još bržem uklanjanju nabora ide u prilog i to što je pegla veoma lagana pa glačalo besprijekorno klizi. Tako je lagano da je čak i parno glačanje u uspravnom položaju izuzetno lako.

Ako želite osvojiti ovu inovaciju u svijetu peglanja, jednostavno budite kreativni i ostavite komentar ispod live videa uz #danashodamspeglana #volimpeglati ako uživate u peglanju ili #danashodamzguzvana #nevolimpeglati ako baš i niste ljubitelj peglanja. Desi li se da propustite neku od live emisija, komentare možete naknadno stavljati ispod originalnog videa za vrijeme trajanja natječaja.

Budite kreativni, opušteni i, ako stvarno želite ovu Philips PerfectCare Elite Plus parnu postaju, doza humora neće odmoći! Nikad ne znate, možda upravo ovaj uređaj promijeni vaš život na bolje!

Pobjednici će biti objavljeni 14.07. u epizodi miss7 live s Nevenom Rendeli i gostima nakon završetka nagradnog natječaja. Sretno svim sudionicima!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike
Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!