Obavijesti

Promo sadržaj

Pripremate se za ljetnu kupovinu? Ovo je sva obuća koju trebate ovog ljeta!

Pripremate se za ljetnu kupovinu? Ovo je sva obuća koju trebate ovog ljeta!
5

Ljeto nam je požurilo i sada smo svi u potrazi za novim modelima sandala, natikača i laganih tenisica uz koje ćemo bezbrižno uživati u toplim danima.

Ako se i vi pripremate na shopping prije odlaska na godišnji ili pak tražite obuću koja će zaokružiti vaš outfit za odlazak na posao ili aktivnosti u slobodno vrijeme, bacite oko na naš popis s najljepšim modelima ljetne obuće za sve prigode.

1. Ravne sandale

Sandale su razlog broj 1 zašto smo jedva dočekali da se živa na termostatu popne iznad 25°C. Ravni modeli sandala savršen su izbor jer nude nenadmašnu udobnost i slobodu, a odlučite li se na neki od modela iz ljetne kolekcije Deichmanna, osim udobnosti možete računati i na mnoštvo stila! Trendy modeli ravnih sandala u Deichmanu dolaze u različitim varijantama, pa možete birati između chunky sandala s platformom, modela u neodoljivim pastelnim bojama ili sandala metalik efekta uz koje nećete proći nezapaženo!

2. Platnene tenisice

Platnene tenisice najzahvalniji su izbor sportske obuće za vrućih ljetnih dana. Prirodni materijali i lagana konstitucija omogućuju vašoj koži da diše i neće vas dodatno grijati. Kada ovog ljeta krenete u šetnju ili izlet, birajte obuću s kojom ćete spretno koračati svakim terenom – a to mogu biti upravo platnene tenisice kakve smo pronašli u Deichmannu, a boje i modeli oduševit će svakog zaljubljenika u tenisice!

3. Nešto za Izlazak

Vruće ljetne večeri želimo iskoristiti kako bi prošetali sve one predivne ljetne modne kombinacije! Šetnja rivom, ispijanje koktela i uživanje na brojnim ljetnim događanjima na obali i kontinentu izvrsna su prigoda da svoj ormar nadopunite novim modelom cipela s potpeticom, a u Deichmannu se jednostavno nećete moći odlučiti koji par odabrati. Sandale, salonke ili natikače s potpeticom u neodoljivim ljetnim nijansama čekaju vas u Deichmannu!

4. I nešto za plažu ili bazen

Natikače nisu više rezervirane samo za nošenje u udobnosti doma, već predivni modeli različitih stilova sada predstavljaju odličan izbor za svakodnevno nošenje. Modeli se kreću od sportskih, koje su idealne za odlazak na plažu ili bazen, pa sve do elegantnih, kožnih modela koji će se savršeno uklopiti s vašom omiljenom ljetnom haljinom midi suknjom. Deichmann vam ovog ljeta nudi velik izbor udobnih natikača koje ćete htjeti nositi svugdje i u svakoj prigodi!

Sve cipele koje ćete trebati ovog ljeta u Deichmannu ćete pronaći po najpristupačnijim cijenama, a velik izbor modela, boja i veličina garantira d će svatko pronaći nešto za sebe. Istražite ponudu na webu i posjetite najbližu Deichmann trgovinu!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve