Obavijesti

Promo sadržaj

Prirodni dezinfekcijski proizvodi pogodni za osjetljivu kožu, djecu i okoliš

Prirodni dezinfekcijski proizvodi pogodni za osjetljivu kožu, djecu i okoliš
7

50% POPUSTA od 11.06. do 17.06. POŽURITE I KLIKNITE!

Dezinfekcija površina

VADESEPT 110

Vrhunsko profesionalno sredstvo za dezinfekciju i čišćenje površina, sa širokom primjenom. Ne sadrži klor, alkohol, fenole, aldehide ili amonijeve spojeve, nema mirisa i stoga je izuzetno praktično za primjenu. Od sada je dostupno i u vašim domovima.

Dezinfekcija i čišćenje kupaonica i kuhinja

GIANT

Giant velikan za top zadatke u vašim poslovnim prostorima ili vašem domu. Kao i uvijek kod nas ovo sredstvo primarno dezinficira sve površine, ali Giant isto tako i kvalitetno čisti. Gustoća same tekućine omogućuje bolje prijanjanje uz površine i dozvoljava sredstvu duže djelovanje. Nevjerojatno efikasno rješava sve zadatke pred sobom. Svoju primjenu pronaći će idealno u kupaonama i kuhinjama. Rješava do 99,99 % svih bakterija, nema alkohola, fenola, adehida, klorina ili amonijevih spojeva... stoga nema ni neugodnog mirisa!

Dezinfekcija ruku i kože

VADESEPT LOSION

Losion za dezinfekciju i čišćenje ruku i kože. Losion sadrži prirodne ekstrakte kamilice i aloe vere te je prilagođen čišćenju osjetljivijih ruku i kože. Štiti kožu i spriječava prekomjerno isušivanje jer ne sadrži alkohol.

Dezinfekcija zaštitne maske

VADESEPT CM

Vadesept CM za dezinfekciju maske. Vrhunski praktičan i nevjerojatno efikasan. Ovaj mali sprej držat će vas sigurnima gotovo 7 sati nakon primjene. Platnene perive maske time će biti dodatno zaštićene, a možete primijeniti po želji i na jednokratne maske kako bi pojačali nivo sigurnosti i zaštite.

Higijena stopala i obuće

VADESEPT S3

Proizvod za potpunu higijenu stopala i obuće efikasno odstranjuje neugodan miris nogu i obuće, a posebno odabrana kombinacija sastojaka. Pomaže higijeni i apsolutnoj čistoći prstiju, nokata i stopala. Olakšava, odnosno sprječava probleme kože na stopalima. Djeluje blago antiseptično. Održava stopala svježim čitav dan. Jednako tako produljuje vijek obući.

 

U slučaju da želite naručiti proizvode telefonskim putem 01/ 560-2697, 099/602-9300

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini