Promo sadržaj

Komentari 0

Proslavite s Radijem 101 njegov 34. rođendan

Proslavite s Radijem 101 njegov 34. rođendan

Veliki rođendanski tulum održat će se u subotu, 19. svibnja u parku dr. Franje Tuđmana, gdje će publiku uz bezvremenske hitove najzagrebačkijeg benda zabavljati trenutno najtraženije hip hop ime

Jedan od zaštitnih znakova Zagreba Radio 101 slavi 34. rođendan i poklanja svom gradu koncert legendarnih Pips, Chips & Videoclips!

Veliki rođendanski tulum održat će se u subotu, 19. svibnja u parku dr. Franje Tuđmana, gdje će publiku uz bezvremenske hitove najzagrebačkijeg benda zabavljati trenutno najtraženije hip hop ime, Vojko V sa svojim prvim samostalnim nastupom u Zagrebu i mlade rock snage Slow Motion Suicide te Peglica i Komandos.

Koncerti počinju u 19 sati, a ulaz je besplatan.

***   
Radio 101 s emitiranjem je započeo početkom svibnja 1984. godine pod nazivom Omladinski radio u Studentskom domu na Savi. Neposredno prije Univerzijade u Zagrebu 1987. Stojedinica je preselila na lokaciju Gajeva 10 u centru Zagreba na kojoj i danas djeluje.
Na Radiju 101 u 34 godine radilo je više od  1200 ljudi, koji su postavljali standarde u informativnim emisijama i utirali put za nove  glazbene pravce a Radio 101 je i danas beskompromisan, bez cenzure, urban i drugačiji. Ponosimo se svojim slušateljima koji su stali uz nas kada je bilo najteže, a s nama su i danas. Jer Radio 101 je jednostavno više od radija. #101fm