Obavijesti

Promo sadržaj

Prvi dan Jarun Kupa obilježilo je otvaranje turnira i pokazni trening projekta HandbALL IN

Prvi dan Jarun Kupa obilježilo je otvaranje turnira i pokazni trening projekta HandbALL IN

Zagrebačko jezero Jarun, idućih je nekoliko dana domaćin 15. izdanja ovog turnira, u sklopu kojeg su na prvom danu sudjelovala i djeca s teškoćama u razvoju

Prvi dan međunarodnog turnira u rukometu na pijesku – Jarun Kup je iza nas, a mnoštvo ljudi okupilo se kako bi pratili najbolje akcije ovog atraktivnog sporta. Zagrebačko jezero Jarun, idućih je nekoliko dana domaćin 15. izdanja ovog turnira, u sklopu kojeg su na prvom danu sudjelovala i djeca s teškoćama u razvoju – HandbALL IN. 


U 14:00 sati oglasio se i prvi sudački zvižduk koji je označio početak prijateljske utakmice između ekipa iz Norveške i Francuske, a akcija se nastavila utakmicama grupne faze natjecanja. U prvom danu turnira ukupno je odigrano 14 utakmica, od kojih je jedna dio turnira reprezentacija. Raspored i rezultate Jarun Kupa možete pratiti ovdje, a sve novosti o turniru dostupne su na web stranici i društvenim mrežama Jarun Kupa. 


Osim toga, prvi dan Jarun Kupa obilježilo je i sudjelovanje djece projekta HandbALL IN koji već treću godinu za redom nastavljaju svoju uspješnu suradnju. Radi se o idejnom projektu bivše rukometašice i reprezentativke Maide Arslanagić, a njegov je cilj inkluzija djece s teškoćama u razvoju u društvo i sportske aktivnosti kroz rukomet. Osim dvoranskog rukometa djeca HandbALL IN-a dobila su priliku da se uključe i u sportske aktivnosti rukometa na pijesku, a upravo Jarun Kup nudi im tu mogućnost. U četvrtak, 27. travnja održan je pokazni trening u sklopu kojeg su djeca učila osnove rukometa na pijesku, a pritom se dobro i zabavila čime je svjedočio njihov osmijeh na licu nakon odrađenog treninga. 


Danas, 28. travnja rukomet na pijesku se nastavlja, a najbolje akcije možete pratiti uživo na zagrebačkom jezeru Jarun, od subote 29. travnja i putem livestream-a na jaruncup.com, dok ćete finalni dan turnira – 01. svibanj moći pratiti i u prijenosu SPTV-a. 


 Ne propustite ovu pjeskašku rukometnu priču, posjetite Jarun Kup i uživajte u rukometu, zabavi i druženju. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!
PROMO

Jednostavno – dobra stolarija. Zatražite ponudu!

Najbolja i najkvalitetnija PVC i ALU proizvedena u Hrvatskoj dostupna je svakome. Utoplite svoj dom, osvježite ga novom stolarijom i najvažnije – smanjite režijske troškove.
Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet
PROMO

Heineken® nazdravlja pravim hardcore navijačima – nisu oni koji vam prvo padnu na pamet

Cilj kampanje je potaknuti na razmišljanje o negativnim stereotipima vezanim uz one najstrastvenije navijače i na taj način nogomet učiniti uključivijim sportom za sve