Obavijesti

Promo sadržaj

Putovanje Mediteranom sa Salakis sirnim namazom

Putovanje Mediteranom sa Salakis sirnim namazom
9

Sinonim za mediteranski sir sada je dostupan i u mazivom izdanju

Pozivamo vas da nam se pridružite na putovanju najljepšim mediteranskim zemljama i okusite dio njihove gastronomije u društvu novog Salakis namaza i jednostavnih, a neodoljivih sendviča.

Španjolska – tapasi sa Salakis namazom i chorizom

Španjolska gastronomija najpoznatija je po sljubljivanju kopna i mora u nacionalnom specijalitetu paelli, kao i po najrazličitijim malim zalogajima - popularnim tapasima. Inspirirani tim jelima, napravite tapase sa Salakis namazom i chorizom, tradicionalnim suhomesnatim proizvodom jakog okusa i neodoljivog mirisa dimljene paprike, koji se inače stavlja i u paellu. Priču zaokružite kukuruznim kruhom blago slatkastog okusa.

Francuska – baguette sa Salakis namazom i kuhanom šunkom

Pokušajte provesti dan u Francuskoj, a ne pojesti nijedan baguette sa savršeno hrskavom koricom! Nemoguća misija – zato je, uz Salakis namaz, upravo on zvijezda ove verzije jednog od najpoznatijih francuskih sendviča zvanog parisien. Tu je i fina kuhana šunka, ali i par listova zelene salate jer ipak su Francuzi narod koji je uspio pomiriti dekadentnu gastronomiju i vitke linije! 

Italija – focaccia sa Salakis namazom i mortadelom

Odakle krenuti kad je riječ o talijanskoj hrani? Na ovo pitanje gotovo je nemoguće odgovoriti, ali predlažemo da krenete s focacciom! Prerežite je, obilno premažite Salakis namazom, dodajte izdašnu količinu tanko narezane mortadele, listiće bosiljka i dobili ste savršen mediteranski sendvič za svaku priliku!

Hrvatska – sendvič sa Salakis namazom, rajčicama, kaparima i inćunima

Putovanje Hrvatskom obalom počinje s kriškama mirisnog kruha pripremljenog ispod peke, koje ste premazali Salakis namazom. Na vrh samo dodajte salsu od sitno nasjeckanih rajčica i kapara te inćune marinirane u soku od limuna. Kad sve to zalijete vrhunskim maslinovim uljem, možete reći da ste u jednom sendviču okupili ponajbolje namirnice koje nudi naš djelić Mediterana. 

Grčka – somun sa Salakis namazom, souvlaki ražnjićima i salatom

U Grčkoj je Salakis ipak „doma“ pa to proslavite najraskošnijim sendvičem ovog putovanja. Premažite ga po tostiranom somunu, dodajte mu souvlaki ražnjiće od pilećeg mesa mariniranog u origanu, kuminu i slatkoj paprici te salatu od krastavaca, ljubičastog luka, peršina i najboljih grčkih maslina. Za souvlaki, jedno od najpopularnijih jela grčkog street fooda, može se koristiti i janjetina, a alternativa somunu mogu biti razne vrste pita kruha.

Slatki mediteranski sendvič sa Salakis namazom, smokvama, medom i bademima

Putovanje završite sa Salakis namazom u slatkoj kombinaciji sa sastojcima koje nalazimo diljem sunčanog Mediterana. Na tostirani kruh premazan Salakis namazom stavite sočne smokve, nasjeckane bademe i malo meda i dobili ste savršen slatko-slani spoj. 

Uputite se na ukusna putovanja vođeni Salakisom koji savršeno pliva u svim mediteranskim vodama.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike