Obavijesti

Promo sadržaj

Reci besplatno psihologu što te tišti i ostavi brige iza sebe

Reci besplatno psihologu što te tišti i ostavi brige iza sebe

Platforma Budi Dobro. Budi CE. nudi mogućnost da kroz razgovor sa stručnjakom započnete proces rješavanja problema koji vas tište te stvorite preduvjete za njihovo rješavanje. Bez obzira što jednim razgovorom nećete riješiti sve svoje probleme, ključ leži u tome da se pokrenete i uzmete vlastito zdravlje u svoje ruke

Živimo u novoj stvarnosti, ali svi dosadašnji izazovi s kojima smo se susretali poput odnosa s partnericom ili partnerom, djecom, stresa na poslu koji može dovesti do burnouta, traumatskih događaja kao što su potres ili obiteljske tragedije i dalje nas prate. Svi navedeni faktori doveli su do toga da je mentalno zdravlje svih nas manje ili više narušeno, pa je zato važno da svi osvijestimo činjenicu kako o njemu itekako trebamo brinuti. Ključ leži u činjenici da svatko od nas shvati da je u redu tražiti pomoć kada se suočimo s teškim životnim okolnostima te da psihološku pomoć ne traže samo osobe s ozbiljnim dijagnozama mentalnog zdravlja.

Napravite prvi korak u suočavanju s problemima i sudjelujte u podcastu

Prvi korak u tome je svakako usmjeravanje na vlastite potrebe i suočavanje sa stvarnim problemima koji nas tište i koji uvelike utječu na kvalitetu naših života. Prijavom na sudjelovanje u Budi DOBRO. Budi CE. podcastu stvarni ljudi dobivaju priliku za opušten razgovor sa psihologom o stvarnim problemima koji ih muče. Pozivamo vas da poput drugih, koji su već bili dio ovog podcasta, iz udobnosti vlastitog doma i u poznatom okruženju progovorite o svojim životnim problemima kroz besplatan razgovor sa stručnjakom uz zajamčenu anonimnost. Bez obzira što jednim razgovorom nećete riješiti sve svoje probleme, važno je pokrenuti se i uzeti vlastito zdravlje u svoje ruke.

Razgovor sa psihologom iz udobnosti naslonjača

U opuštenom razgovoru sa psihologom dobit ćete konkretne savjete uz koje ćete započeti proces osvještavanja samog problema i utvrditi korake koji su potrebni da bi se problem riješio. Vaš snimljeni glas bit će stvaran, kao i vaši životni izazovi s kojima će se mnogi slušatelji moći poistovjetiti, no ime ćemo promijeniti kako bi zaštita vašeg identiteta ostala potpuna. Prijava za razgovor sa stručnjakom je jednostavna, a odvija se preko obrasca na Budi DOBRO. Budi CE. platformi. Nakon što izaberete temu o kojoj želite razgovarati, potrebno je odabrati da je želite obraditi kao podcast te ostaviti svoje kontakt podatke.

BUDITE DOBRO. BUDITE CE

Kako bi ljude svih generacija potaknula na brigu o vlastitom mentalnom zdravlju, Cedevita je pokrenula edukativnu internetsku stranicu Budi DOBRO. Budi CE. koja nas kroz optimizam uči kako se nositi s nizom životnih izazova i poručuje da, iako ne možemo utjecati na ono što se događa oko nas, možemo utjecati na svoju reakciju. Platforma donosi autentične ljudske priče i nesimulirane razgovore između psihoterapeuta i pojedinaca iz kojih svi možemo naučiti kako se nositi s ponekad nepodnošljivom svakodnevicom.

Biti DOBRO, biti CE zapravo znači vjerovati u pozitivne životne ishode i biti spreman učiti kako se nositi sa situacijama na koje ne možemo utjecati, s osmijehom na licu. Cedevita je prije pokretanja ove platforme provela sveobuhvatno istraživanje o mentalnom zdravlju i optimizmu u suradnji s istraživačkom agencijom Ipsos, a rezultati su im samo dali dodatan vjetar u leđa jer je čak 77% građana prepoznalo optimizam kao ključ za očuvanje mentalnog zdravlja.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu
PROMO

Bujanje tržišta nekretnina na Kvarneru: Opatija u fokusu

Opatija i Kvarner postaju nekretninska oaza. Blizina mora, bogata kultura i rastuća ponuda privlače pažnju investitora i ljubitelja mediteranskog načina života

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija
PROMO

Trijumfalno deseto izdanje Dana komunikacija

Deseto izdanje ovog festivala obilježeno je punim festivalskim dvoranama i fantastičnom energijom, a racionalna iracionalnost, predvidiva nepredvidivost i zapečatili su dojmove s ovog tipično-netipičnog festivala.
Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol
ZA ZDRAVO SRCE I ŽILE

Imate masnoću u krvi? Ovo je hrana koja smanjuje kolesterol

Povišene masnoće glavni su uzročnik bolesti srca. Često je dovoljno dva do tri mjeseca da se uz zdrave navike regulira razina kolesterola pa jedite skušu, srdele i povrće, a uživajte i u čokoladi...