Obavijesti

Promo sadržaj

Recite zbogom dosadnoj prašini uz Philips inovacije

Recite zbogom dosadnoj prašini uz Philips inovacije
2

Znate onaj osjećaj kad sjednete na kauč odmoriti nakon što ste počistili dom pa pogledate zadovoljno oko sebe čestitajući si na dobro obavljenom poslu? Sve dok vam pogled ne skrene u kut sobe pa se prisjetite kako ste nedavno primijetili grozno klupko prašine ispod ormarića. 

Ma koliko često čistili, veoma je teško riješiti se sve prašine koja se nalazi u našim domovima. Prašina predstavlja više od samo dosadnog problema pri čišćenju jer je sačinjena od čestica zemlje, peludi, mrtvih stanica kože i drugih prljavština čime može utjecati na zdravlje. Prašina se stvara i iz krevetnine, namještaja i odjeće, veoma lako nastaje na površinama i materijalima od tkanina pa ju je nemoguće izbjeći. Najčešće se nalazi na teško dostupnim mjestima ispod kauča, stolića, kreveta i kuteva soba gdje preskočimo počistiti jer se trebamo dodatno potruditi i nije nam „usput“.

Svemu tome možemo doskočiti redovitim čišćenjem, tjednim mijenjanjem posteljine, održavanjem urednih ormara s odjećom, skidanjem cipela na ulazu u dom, čišćenjem kućnih biljaka na kojima se skuplja prašina i održavanjem urednih podova pri čemu je najbolji saveznik dobar usisavač.  

Uklanjanje prašine čini se kao težak zadatak, ali uz pomoć Philips SpeedPro Max usisavača više neće predstavljati problem. Temeljito usisavanje najmanje jednom tjedno ili čak svakodnevno pomoći će vam u toj borbi. A nemojte podcjenjivati i snagu vode. Mokro čišćenje je najbolji način da se riješite prašine.

Philips SpeedPro Max bežični usisavač omogućava istovremeno usisavanje i mokro brisanje podova i tepiha i na teško dostupnim mjestima. Uz pomoć LED sustava osvjetljenja poda lako možete primijetiti svaku mrvicu i prljavštinu i počistiti ih u jednom potezu. Kad primijetite nakupljenu prašinu ispod stolića u dnevnom boravku odmah možete uzeti SpeedPro Max usisavač i riješiti problem jer ovaj usisavač nije potrebno sastavljati, sklapati niti rasklapati što znači da se nenadane situacije poput prosute posude sa šećerom ili stakla od razbijenog posuđa rješavaju u trenu. Usisavač kupi mrvice, a sustav mokrog čišćenja briše pod. Philips SpeedPro Max usisavač ima i antialergijski filter koji štiti od peludi i zagađivača, alergena i bakterija što pridonosi borbi protiv prašine.

Uz ovu Philips inovaciju se zaista možete odmoriti nakon čišćenja vašeg doma.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine
PROMO

Mister Dzirlo Čang Šlang – najprodavaniji čaj za reduciranje tjelesne težine

Hit Mister Dzirla Čang Šlang, najprodavaniji čaj za reduciranje težine na svijetu (89 milijuna kupaca, od toga milijun I dvjesto tisuća u hrvatskoj I sa tradicijom 42 godine prisustva), na zahtjev mnogobrojnih kupaca ponovno je dostupan na hrvatskom tržIštu!

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije
PROMO

Za ovaj praznik rada budi spremniji no ikad: Uz the meat grill kutije

Upalite svoje roštilje i pripremite se za najukusniju grill sezonu ikada! Prvi maj je tu, a sve je spremno da ga proslavite s najfinijim mesom iz neodoljivih mix&grill kutija by the Meat.
Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'
PROMO

Ostalo je još nekoliko dana da podržite inicijativu 'Genijalce potakni, svijet pomakni'

Tvrtka Intersnack Adria time osnažuje potencijale darovite djece i potiče njihov doprinos stvaranju boljeg društva u cjelini