Obavijesti

Promo sadržaj

Sajam vjenčanja: Iva Šarić opet u vjenčanici?

Sajam vjenčanja: Iva Šarić opet u vjenčanici?
7

Odličnu atmosferu Sajma vjenčanja održanog ovog vikend u Areni Zagreb dodatno je zapalila Iva Šarić pojavivši se u glamuroznoj vjenčanici sa sjajnim prstenom na lijevoj ruci

Čaroliju spajanja dugogodišnje tradicije u kreiranju vjenčanog i zaručničkog prstenja, zlatarnica Prahir, sa  američkim brandom Sherri Hill, ove je subote uz ostale posjetitelje, među prvima osjetila prekrasna Iva Šarić osvojivši srca svih posjetitelja.
Kao što su zlato i dijamanti sinonim za glamurozan nakit koje u tradiciji dugoj preko 50 godina majstorski stvara zagrebačka obitelj Prahir,  tako je američki brand Sherri Hill sinonim za luksuzne, raskošne haljine koje vole zvijezde poput Selene Gomez, Paris Hilton, Kim Kardashian i druge.

U životu svake žene postoji prilika u kojoj želi zablistati, bilo da je to maturalna večera, rođendan, vjenčanje ili posebne svečane prilike. Upravo sinergija ova dva poznata brand-a, Prahir i Sherri Hill, zajednički stvara neiscrpnu inspiraciju za najvažnije dane u vašim životima.

Već više od pet desetljeća zagrebačka obitelj Prahir kreira nakit kombinirajući tradicionalnu ručnu izradu i moderne tehnologije kako bi udovoljila željama svojih kupaca prateći svjetske trendove i čija je najnovija kolekcija „Life is brilliant“  odraz ljubavi  prema stvaranju i kreiranju nakita koji vas sasvim sigurno neće ostaviti ravnodušnim.  Kolekcija prožeta ljubavlju i romantikom,  inspirirana elegancijom i glamurom nekih davnih vremena u svojoj ponudi osim prstenja i zaručničkog prstenja nadopunjena je ogrlicama, lančićima s privjescima, naušnicama od bijelog, žutog i rose zlata te upečatljivim komadima nakita oplemenjenog dragim kamenjem- rubinima, smaragdima i safirima.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Zlatarnice Prahir u fokus ove godine stavljaju nakit s love cut dijamantima, dijamantima brušenim u obliku srca koji će svakoj ženi pružiti dašak elegancije i profinjenosti. Birajte između prstenja, narukvica, ogrlica, svjetski popularnih pendant lančića, medaljona i privjesaka izrađenih u bijelom zlatu ili srebru, oplemenjenih dragim kamenjem. Sve to samo je dio kolekcije koju možete još dodatno personalizirati gravurom inicijala ili posvetom. Odabirom Prahir nakita obilježite posebne trenutke u vašim životima, njime Ispišite stihove, imena i riječi, budite originalni i posebni jer koji god detalj odaberete, zapamtite-dobar nakit bezvremenski je klasik.
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.
Zašto su kasina nepresušna vrela zabave
PROMO

Zašto su kasina nepresušna vrela zabave

Svi smo svjesni kako su igre u kasinu, bilo fizički ili online, zabavne i uzbudljive