Obavijesti

Promo sadržaj

Sandra - vidovnjakinja koja će vam sigurno pomoći!

Sandra - vidovnjakinja koja će vam sigurno pomoći!
1

Vidovnjakinja Sandra već preko 20 godina nesebično pomaže svima koje su teške životne situacije doslovce stjerale u kut.

Nevjerojatan vidovnjački Dar ojačan istančanom intuicijom te umijećem čitanja iz karata i graha čini Sandru jedinstvenom vidovnjakinjom koja zna i može pomoći! Sa Sandrom smo već mnogo puta razgovarali, pa možemo posvjedočiti i tome da njeni telefoni neprestano zvone, a svakoga puta kada je posjetimo pokaže nam mnoštvo novih pisama u kojoj joj klijenti zahvaljuju jer im je pomogla. Bilo da se radi o ljubavi, obitelji, poslu, financijama ili zdravlju, Sandra će vam pružiti samo najbolje savjete! Zato, ako ne znate što vam je činiti i more vas brige ili problemi, nemojte se predati jer za svaki problem postoji rješenje - nazovite našu simpatičnu vidovnjakinju i obratite joj se s povjerenjem! Mio glas i veliko srce vidovnjakinje Sandre zacijelo će i vas oduševiti na prvu!

Sandra je spasila moju obitelj!

Gđa Matea živi u New Yorku preko 30 godina. Sa suprugom već niz godina uspješno vodi tvrtku za odnose s javnošću. Njen stariji sin, Mark, doktor je fizike i danas radi kao profesor u školi, dok je mlađi 18-godišnji Ivan odličan student.

- Ja živim za svoju obitelj i kada je mog Marka pogodilo zlo, mene je to shrvalo! Nikada nismo nikome poželjeli ništa loše, držimo se svoga posla i mogu samo reći da zbilja postoje zločesti ljudi - priča nam gđa Matea. Njena obiteljska tragedija započela je kada se Mark počeo žaliti na glavobolju. Zatim su krenule nesanice, iz noći u noć.

- Mark je počeo odbijati hranu i naglo mršavjeti, bio je nervozan, a kada bi i zaspao imao bi noćne more nakon kojih se ponekad budio sav u ogrebotinama. Bilo je to pregrozno - prisjeća se suznih očiju gđa Matea. Liječnici nisu znali u čemu je stvar, pa je Matea Marka odvela i bioenergetičaru.

- Vidjela sam da gubim sina i to se strašno odrazilo na cijelu našu obitelj. Jednog dana sam počela pričati sama sa sobom i da ne bih potpuno poludjela nazvala sam sestru u Šibenik - kaže Matea.

- Sestra mi je toplo preporučila da se javim vidovnjakinji Sandri. Ali bila sam skeptična i nisam odmah nazvala. Kap koja je prelila čašu bio je trenutak kada Mark više nije znao tko je i kada je počeo buncati i potpuno nerazumljivo govoriti - povjerava Matea. Vidovnjakinja Sandra ubrzo je pridobila Mateino povjerenje!

- Dala sam Sandri Markov datum rođenja, a ona je odmah preuzela stvar u svoje ruke! Do posljednjih detalja mi je ispričala što nam se događa i objasnila što mi je činiti! Poslušala sam Sandru, a Mark je te noći po prvi put, nakon gotovo šest mjeseci, konačno mirno spavao! Tijekom idućih dana Mark se počeo oporavljati i polako dolaziti k sebi - tvrdi Matea koja je uskoro posjetila Sandru u Zagrebu. Tamo je saznala da se sve događalo zbog zavisti suradnice koja je željela uništiti Marka kako bi Matei nanijela bol.

- Sandra je meni i mojoj obitelji napravila najbolje zaštite od crne magije i sada smo sigurni da se ovako nešto više nikada ne može dogoditi! Uz Sandrine zaštite osnažene pozitivnim mislima i energijom ljubavi svi se osjećamo odlično, a moj sin je ponovno zdrav! Sretni nam je Sandra pomogla da preživimo razornu snagu crne magije - ističe Matea i dodaje - Vidovnjakinja Sandra spasila je moju obitelj i vratila nam snagu i vjeru u ljude! Bit ću joj zahvalna cijelog života!

Sandra je vratila mog Dražena!

Gđa Eva i g Dražen iz Münchena deset su godina živjeli zajedno kada su se odlučili vjenčati. Eva je radila u upravi tvrtke BMW, a Dražen je bio zadovoljan svojim poslom u jednom velikom restoranu. Sve je bilo idilično. Eva se nadala i osnivanju obitelji.

- Nažalost, nešto se dogodilo Draženu. Nestao je preko noći i više nije odgovarao na moje pozive i poruke – prisjeća se gđa Eva koja je osjećala da mora barem još jednom iskreno porazgovarati sa Draženom. Nakon mnogih bezuspješnih pokušaja, pronašla ga je na poslu.

- Dok smo razgovarali gledala sam u oči. One su bile krvavo crvene i nepoznate. Činilo mi se kao da gledam u apsolutnog stranca – pripovijeda nam Eva suznih očiju. Dražen je priznao Evi da se zaljubio u novu radnicu iz restorana. Shrvana i očajna, Eva je utjehu potražila u razgovoru s majkom.

- Majka mi je bila uvjerena da se radi o nekoj opasnoj magiji koja prelazi s koljena na koljeno i savjetovala mi je da se javim vidovnjakinji Sandri – kaže Eva.

- Sandrin miran glas odmah mi je odao da je Sandra nevjerojatno draga i suosjećajna osoba. U samo par minuta pokazalo se da ona zna sve o meni – tvrdi Eva i objašnjava - Točno je rekla da se moja veza nakon mnogo godina raspala, a znala je i neke stvari o meni koje nikada nikome nisam rekla! Na primjer, opisala je kakav je bio prvi suprug moje bake, što su naše obiteljske tajne.

Nakon susreta sa Sandrom u Zagrebu, Eva se počela osjećati mnogo bolje. Uskoro je odletjela natrag za München. Sandrine zaštite uskoro su počele i jače djelovati. Crne magije više nije bilo.

- Nećete vjerovati, ali čuda postoje! Baš kako je Sandra rekla, 35 dana nakon mog povratka kući, vratio se i Dražen! Molio me za oprost, a ja nisam mogla vjerovati. Bilo mi je jasno da je ovo opet onaj moj Dražen, kakvog ga ja znam! Uskoro me ponovno zaprosio, a otad je prošlo već pet godina i živimo u sretnom braku! Za sve to zaslužna je Sandra koju beskrajno volim i kojoj ću zauvijek biti zahvalna – priča Eva. Sandru preporuča ama baš svakome jer je Sandrina pozitivna energija neiscrpna!

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:
060/485 486, 2,33 kn
fix; 3,58kn mob
+385958614739 od
ponedjeljka do petka od 9 h do 20 h
i subota od 9h do 14 h
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100  dobiva ovaj kupon!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi 15 € na Horizont Shopu i počasti se. Požuri, samo najbržih 100 dobiva ovaj kupon!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 85 eura. Najbržih 100 dobit će Horizont Shop kupon od 15 eura

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti
PROMO

Autotek autoservis: Vaša sigurnost na cesti

Autoservis Autotek Vaš je pouzdani partner za održavanje i popravak vozila. Pružaju vrhunsku uslugu uz korištenje najnovije tehnologije i visokostručno osoblje
B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci
PROMO

B2Run sezona 2024. kreće iz Splita: Pridružite im se i vi 16. svibnja na poslovnoj utrci

Sa splitske Rive poslovnjaci iz grada i okolice startaju s utrkom 16. svibnja. A nakon toga, očekuje ih aftework druženje uz glazbu