Obavijesti

Promo sadržaj

Savršenstvo svakog portreta uz novi flagship Huawei P10

Savršenstvo svakog portreta uz novi flagship Huawei P10
9

Svake minute širom svijeta snimi se više od tri milijuna fotografija, a više od 90 posto snimljeno je pametnim telefonima

To je i glavni razlog zbog čega je Huawei usmjeren na fotografiju i kod svojeg novog flagship pametnog telefona teži savršenstvu kada je riječ o fotografiji te nastavlja suradnju s vodećim svjetskim brendom na području fotografije – legendarnom Leicom. Nastavljajući nevjerojatan uspjeh pametnih telefona Mate 9 i P9, koji su svojim dvostrukim kamerama postavili nove standarde na području mobilne fotografije, Leica dvostruka kamera 2.0 najnovija je Huaweijeva kamera razvijena u suradnji s ovim njemačkim proizvođačem. Ujedno, to je i prva kamera koja uključuje i naprednu 3D tehnologiju detektiranja lica za preciznu detekciju lica i naglašavanje svih njegovih elemenata.

Novi flagship pametni telefon Huawei P10 korisnicima omogućuje snimanje izuzetnih umjetničkih portretnih fotografija s prirodnim bokeh efektom u pravom Leica stilu. U paru s naprednim algoritmom za dubinu polja razvijenim u suradnji Hauweija i Leice, svaka snimljena fotografija odlikuje se oštrijim i čišćim rubovima uz izuzetno žive boje, uz zamagljenu pozadinu. Efekt je dostupan u oba moda snimanja, monokromatskom i u boji, a snimljene fotografije moguće je i refokusirati.

Huawei P10 omogucuje i zavidnu memoriju za pohranu fotografija, čak 4 GB RAM te 64 GB ROM-a.  Telefon je opremljen i snažnom baterijom kapaciteta 3,200 mAh koja će osigurati dovoljnu zalihu energije za one koji su u neprestanoj potrazi za savršenom fotkom ili videom. Uz to, odlikuje se i podrškom za brzo punjenje SuperCharge koja za svega deset minuta omogućuje  punjenje gotovo trećine baterije, a pola sata punjenja dovoljno je da se baterija napuni čak 58 posto kako bi svi ljubitelji fotografije mogli uživati u snimanju još više vrhunskih fotki.
Huawei P10 u Hrvatskoj je dostupan u ponudi operatera te u većim trgovinama poput Elipsa, Smartsona, Emmezete, Semarka, Alo, Alo i dr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zamijenite stare krovne prozore novima i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za 1 euro
PROMO

Zamijenite stare krovne prozore novima i kupite vanjsku tendu za zaštitu od vrućine za 1 euro

Jeste li znali da zastarjeli krovni prozori mogu pridonijeti gubitku energije zbog loše izolacije, propuštanja zraka i dotrajalosti materijala?

Za Pastorov rebranding i kampanju, Superstudio osvojio 3 zlatne ideje X
PROMO

Za Pastorov rebranding i kampanju, Superstudio osvojio 3 zlatne ideje X

Tvornica Pastor, najveći proizvođač vatrogasne opreme u ovom dijelu Europe, prošle je godine u velikom stilu objavila početak novog uzbudljivog poglavlja u svom poslovanju.
Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu
PROMO

Papa Siksto V. - "Božji urbanist" koji je od Rima napravio metropolu

Matej Sunara istražuje arhitektonsku baštinu Pape Siksta V. u Rimu, koji je obnovio crkve, sagradio palače, fontane i vodovod, te popločao ulice radi bolje povezanosti grada