Obavijesti

Promo sadržaj

Saznali smo gdje će se ovog Adventa najglasnije navijati

Saznali smo gdje će se ovog Adventa najglasnije navijati
6

Budite spremni za prvi veliki koncert nezamjenjivih Zaprešić Boysa, ekskluzivan nastup Nereda i grupe Connect te brojna druga besplatna događanja na 'Z Adventu'

Ozbiljan adrenalinski dodatak ovogodišnjem startu blagdanske sezone je nogometno prvenstvo, kao i očekivanja na koji način će hrvatski reprezentativci iskoristiti ovo natjecanje i pokazati svijetu da mogu proizvesti pravo božićno čudo! Upravo zbog toga, prvi hrvatski trgovački centar nove generacije, zagrebački Z Centar, za otvorenje adventske ponude odabrao je datum 21. studeni – dan otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva!

Pokretanje videa...

Saznali smo gdje će se ovog Adventa najglasnije navijati 00:24

Već u srijedu 23. studenog, uoči prve utakmice hrvatske reprezentacije za građane je organiziran pravi spektakl: prvi koncert igdje nezamjenjivog navijačkog sastava Zaprešić Boysi. Kako su najavili u svom pozivu, pravu navijačku atmosferu doživite uz 'Srce vatreno' i njihove druge uspješnice među kojima su i 'Samo je jedno', 'Neopisivo' i 'Igraj moja Hrvatska'. Naravno, u Z Centru su cijelo vrijeme organizirane i mnoge druge zabavne aktivnosti za cijelu obitelj, dok je uoči druge utakmice nogometne reprezentacije 27. studenog spreman ekskluzivan nastup Nereda i grupe Connect.

Naravno, sva događanja za građane su besplatna - no krenimo redom. O tome što sve očekuje posjetitelje zapadnog dijela Zagreba objasnila je Mirna Čavrak Talapko, voditeljica marketinga Z Centra: 'Naš hvaljeni koncept otvorenosti prema van, kojim stanovnici brojnih gradskih četvrti dobivaju novo mjesto sa sadržajima, posebno je značajan upravo u blagdanskoj sezoni kada će biti organizirano i zajedničko gledanje utakmica na velikom ekranu. Na našem posebno uređenom trgu odvijat će se zabavni program koji će se direktno moći pratiti s adventskih kućica. Naravno, ljubitelji klizanja i ove godine mogu uživati u ovoj aktivnosti ali na terenu znatno prostranijem nego prošle zime s najpovoljnijom cijenom klizanja i najma opreme'.

Da brojne atraktivne adventske kućice s ponudom hrane i pića dodaju pravu bajkovitu čaroliju trgu Z Centra kojim se šire neodoljivi okusi i mirisi – prvog slobodnog trenutka uvjerite se i sami, a više informacija i detaljan raspored događanja potražite na web stranici: zcentar.hr.

Dječje predstave gledajte svaku nedjelju u 10 sati ujutro dok se svake subote u 17 sati u suradnji s VBZ-om održava 'Čitaonica Djeda Božićnjaka'. Za djecu željnu znanja i novih iskustava, pred sam Badnjak 23. prosinca organiziran je 'Božićni kviz' s Moranom Zibar iz popularne Potjere. U subotu 17. prosinca na pozornici Z Centra nastupa virovitički sastav Vatra, a u subotu 24.12. zagrebački bend Soul Shadows dok će se za klupsku atmosferu 30. prosinca pobrinuti hvaljeni DJ Claudio Madirazza.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!
24 ORANŽ

Samo uz LIDL Plus aplikaciju ostvarite ekskluzivan popust na Oranž digitalnu pretplatu!

24 Oranž unutar Lidl Plus aplikacije! Skinite aplikaciju, prijavite se i uživajte u popustima i pogodnostima Lidl Plus korisnika. Dodatno, kao Lidl Plus korisnik možete kupiti 24 Oranž po ekskluzivnoj cijeni i dobiti Lidl vaučer od 15 € i brojne druge kupone i popuste.

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.