Obavijesti

Promo sadržaj

Selectio Leadership Akademija: Različite osobe, različiti izazovi, a u korijenu jako slični

Selectio Leadership Akademija: Različite osobe, različiti izazovi, a u korijenu jako slični
1

SELECTIO Leadership akademija: „Najveća ljepota ove grupe je što smo svi različite osobe s različitim izazovima i problemima, no u korijenu jako slični“

SELECTIO, vodeća konzultantska kuća za upravljanje ljudskim resursima, u studenom 2019. pokrenula je razvojno-transformacijski program SELECTIO Leadership Akademija koji kroz 12 tema polaznike vodi kroz proces promjene i razvija leadership vještine potrebne za vođenje timova u 21. stoljeću stvarajući novu generaciju leadera koji će činiti ključnu razliku između dobrih i izvrsnih tvrtki.

Teme koje program obuhvaća razvijaju leadere koji će znati kako stvoriti odnos povjerenja u timu, prepoznati potencijal u različitostima i upravljati na inkluzivan način. Dajući zaposlenicima autonomiju, mogućnost utjecaja, odgovornost za ključni rezultat te mogućnosti za osobni i profesionalni razvoj, leader povećava predanost i posvećenost timova poslovnim ciljevima organizacije.

Specifičnost programa je individualni pristup - sa svakim polaznikom ovog programa proveden je inicijalni razgovor te su na početku programa postavili osobne razvojne ciljeve koji se tijekom programa prate i revidiraju.

Usprkos izazova koje nam je ova godina donijela, moduli su uspješno održani – dio modula polaznici su pohađali uživo, a dio u online formatu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Donosimo vam što su o rekli o ovom programu:

Kako vrijeme prolazi postajem svjesnija sebe i segmenata na kojima bih trebala raditi. Najveća ljepota ove grupe je što smo svi različite osobe s različitim izazovima i problemima, no u korijenu jako slični. Biti svjestan sebe i drugih oko sebe, za mene znači, biti slobodan, živjeti u skladu sa sobom, svojim vlastitim uvjerenjima i vrijednostima, uz povremene uspone i padove. Na kraju dana, nitko nije savršen, a vrlo često gubimo previše energije na postizanje upravo toga…“ – Ana Arbutina, Alpla d.o.o.

Primjećujem vlastiti napredak u različitim područjima, s naglaskom na asertivniju komunikaciju. Sagledavam bolje sebe i uočavam blind spot-ove, koje nastojim poboljšati. Bolje slušam članove svog tima i nastojim im prilagoditi zadatke koje delegiram, imajući na umu da nije svatko za svaki zadatak.“ – Luka Bahtić, Alvogen d.o.o.

U grupi se osjećam slobodno sve podijeliti. Sam program je odlično koncipiran – sviđa mi se omjer teorije, primjera i vježbi.“ – Ljubomir Bonković, Draco d.o.o.

Zadovoljan sam programom. Primjećujem promjene na sebi te vidim napredak u prepoznavanju koncepata koje ovdje obrađujemo u svojoj okolini. Drago mi je da sam dio ove heterogene grupe ljudi iz različitih kompanija, u kojoj se osjećam slobodno dijeliti informacije.“ – Dujo Duvnjak, TAU ON-LINE d.o.o.

Otvorene su prijave za sljedeću generaciju programa koji počinje u rujnu 2020. godine.

Više informacija možete naći na www.selectio.hr, a za sva dodatna pitanja obratite se na edukacije@selectio.hr.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu
PROMO

Tradicionalni dalmatinski kolač – Iz Pan-Peka stiže recept za slasnu deliciju pincu

Gastro stručnjak Mile Butorac iz prve ruke isprobao Pan-pekov recept za najukusnije pince
REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet
PROMO

REHAU predstavio prozore budućnosti: Pogled u ljepši, sigurniji i održiviji svijet

Tvrtka REHAU je i ove godine sudjelovala na jednom od najvećih sajmova industrije prozora i vrata, Fensterbau Frontale 2024 u Nürnbergu, u Njemačkoj