Obavijesti

Promo sadržaj

Sensoflex tehnologija za novi život bezvremenog klasika

Sensoflex tehnologija za novi život bezvremenog klasika
8

Zima dolazi i Timberland izlazi s jednim od najočekivanijih izdanja godine. Zamislite bezvremenski klasik s suvremenim identitetom, ikoničan kao uvijek, ali ipak s potpuno novim stilom i dobiti ćete pionirski Radford 6“

I nakon puno godina još uvijek svježa, originalna Žuta čizma odrasla je sa generacijom,  sa jakim utjecjem na  pop kulturu, a sada dobiva novu svježu dimenziju sa svojim evoluiranim Radfordom uz dodatak Sensorlex tehnologije za udobnost.

Sensorflex, ova revolucionarna tehnologija razvijena je kao odgovor na izazove suvremenog života. Sensorflex stopalima omogućuje potpunu kontrolu i osjećaj stabilnosti, a troslojni potplat s mehanizmom suspenzije omogućuje amortizaciju i brzu reakciju na svaki korak.  Prvi sloj kreiran je za potporu stopala, pružajući potpunu stabilnost hodanja bez obzira na podlogu, drugi sloj suspendira i amortizira različite udarce, dok su fleksibilni utori trećeg sloja osmišljeni imajući na umu neovisne kretnje pri hodanju.
Ovaj dvojac hoda paralelno, dijeleći istu DNK i baštinu.

Put koji definira ikonu bi trebao biti strm i težak osim ako nemate svoju inovativnost i vodeću osobnost -  Timberland, jedno od najjačih imena u izradi premium obuće , prihvatio je izazov, usredotočivši se na istraživanja, kvalitetne materijale i inovacije.
Ista dobra stara priča s novim dodirom, Timberland znači putovanje i Radford je dizajniran za istraživanje divljine s najfinijim detaljima, poput praktičnog podstavljenog dijela oko gležnja, savršenog za borbu protiv hladnijih dana; napravljenog od vrhunske vodootporne kože. Radford je poziv na izlazak van neovisno od vremenskih uvjeta, dok kvalitetu jamči ikonični Timberland logo ručno ušiven na boku čizme. 

Iako je njegova priroda isprepletena s neograničenim američkim pejzažima, Radford se savršeno uklapa u gradsku vrevu sa svojom najsuvremenijom  SensorFlex tehnologijom.

Lakši i lagodniji za nošenje, Radford ponovno oživljava ikonu, povezujući grubo nasljeđe i inovativnost, uvjeren da će uskoro biti još jedan dugogodišnji Timberlandov uspjeh.

Dostupno u Timberland i odabranim Shooster trgovinama. 

www.timberland.hr

Timberland store


Zagreb, Arena Centar, tel. 01/555 65 45
Zagreb, TC Cvjetni, tel. 01/483 33 50
Zagreb, City Center one West , Jankomir 33, tel. 01/5496 106  
Rijeka , ZTC Rijeka, 051/627 524
Split, Mall of Split, 021/214 072         
Zadar, TC Relja, 023/300 087

Timberland footwear store


Zagreb, Masarykova 26, tel. 01/4830 064

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!
ORANŽ EUFORIJA

Zgrabi Oranž za samo 7 eura i uzmi 20 € na Woltu te 15 € na Horizont Shopu! Ni to nije sve!

Osim godišnjeg pristupa ekskluzivnom sadržaju na dar dobivate kupone za shopping i usluge vrijedne 92 eura, među kojima su kupon za Wolt od 20 €, Lidl kupon od 15 €, Horizont Shop kupon od 15 € te mnogi drugi

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24
Shopaj24

Hibridni oglasnik u novom ruhu: predstavljamo vam novu verziju Shopaj24

Shopaj24, prvi hibrid medija i oglasnika, lansirao je novu verziju svoje platforme. Ovaj korak označava evoluciju prema modernijem, intuitivnijem i naprednijem iskustvu za sve korisnike
Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku
PROMO

Nezaboravan proljetni odmor na zlatnom otoku Krku

Aktivan obiteljski odmor želja je sve većeg broja gostiju, a u Hotelu Park Punat čeka vas pravi sportski spektakl!