Obavijesti

Promo sadržaj

Severina i Halid Bešlić danas na drugom vikendu Rujanfesta

Severina i Halid Bešlić danas na drugom vikendu Rujanfesta
3

Danas 22.9. nastupa Sevrina i Halid Bešlić, a sutra na pozornicu dolaze dvije legende Miroslav Ilić i Haris Džinović

Zadnji vikend jubilarnog desetog Rujanfesta počinje danas. Otvaraju  ga najveće regionalne zvijezde – Severina i Halid Bešlić. 
Severinin nastup najavljen je oko 21.30, te će nakon njenog nastupa na pozornicu stupiti jedan od najvećih legendi ovih prostora Halid Bešlić.

Severina će na Rujanfestu po prvi put izvesti pjesmu Hazarder , a na pozornicu će se popeti i mladi glazbenik Stefan Dimitrijević – Leon.Kao i uvijek Severina će na Rujanfestu napraviti pravi spektakl. Nakon nje nastupa neprikosnoveni kralj sevdaha Halid Bešlić, koji će zasigurno i ovaj put razgaliti publiku kultnim hitovima ‘U meni jesen je’, ‘Prvi poljubac’, ‘Malo je, malo dana’, ‘Miljacka’ i mnogim drugima.

U subotu 23. 9. na glavnoj pozornici nastupaju dvije legende narodne glazbe; Miroslav Ilić i Haris Džinović. 
Miroslav Ilić je rado viđen gost u Hrvatskoj, a njegovi koncerti uvijek su rasprodani. Svoje fanove pjevač će počastiti   brojnim hitovima kao što su "Tebi", "Luckasta si ti", "Bili smo drugovi", "Smej se, smej" i brojnim drugim.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Na istoj pozornici nastupa i  najbolji vokal naše regije Haris Džinović. Uz njegove pjesme generacije se raduju, tuguju, sanjaju ili zaljubljuju Megahitovi poput ‘Pariške kapije’, ‘I tebe sam sit kafano’, ‘Ostarit’ ću neću znati’, ‘Rano je za tugu’, ‘Kako mi nedostaješ’, ‘Muštuluk’ i ‘Traži, traži’, orit će se Rujanfestom.

Ovakva dva pjevača rijetko nastupaju zajedno , stoga budite i vi dio ovog nezaboravnog koncerta i počastite se večeri ispunjenom odličnom zabavom, te pjesmama za koje opravdano možemo reći kako su pronašle svoje mjesto u vječnosti.

Do Rujanfesta je osiguran besplatan prijevoz za sve one koji se žele opustiti. Ulaz je besplatan do 19 sati, dok će se nakon 19 sati ulaznica naplaćivati 35 kuna u petak, a u sbotu 25 kn.

Nikako ne propustite ovaj jedinstven doživljaj uz odličnu glazbu, omiljene izvođače, mnogobrojne gastro delicije i adrenalinske vožnje lunaparkom…

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike
PROMO

Otkrijte idealnu destinaciju za Uskrs i proljetne praznike

Obiteljska oaza u Amadria Park Hotelu Andrija i Dalmatinskom selu

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu
PROMO

Regionalni uspjeh: nova emisija chefa Davida Skoke na 24Kitchen kanalu

Motor, loza, kuhača
Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani
PROMO

Biovitalis® – Uspješna hrvatska obiteljska priča u branši kozmetike i dodataka prehrani

Tvrtka BIOVITALIS d.o.o. osnovana je 1996. godine i od tada njezin tim stručnjaka razvija i proizvodi prirodnu kozmetiku i dodatke prehrani koji doprinose zdravlju. Tvrtkom upravljaju supružnici Ivana Zagorec Kolednjak, magistra farmacije, i Stjepan Kolednjak, magistar ekonomije.